9/17/2010

Essence Metal Glam Eyeliner

Sommigen van jullie weten misschien al wat er in ons giveawaypakketje zit en hebben dat ooit al op het blog gezien. De Hema Eyemousse, Catrice lakjes en de Remover-pen van Essence zijn allemaal al een keer langsgekomen. Maar de Metal Glam Eyeliner van Essence nog niet. Toen Marjolein en ik naar de stad gingen om al deze cadeautjes te kopen, nam ik deze, ook in Breezy Beach, mee om nog voor jullie te testen. Wees niet bang, er zitten geen very bad thingies in ons pakketje ;) Lees mee...

De eyeliner komt in een leuk gekleurd, metallic potje / flesje. Gewoon een normale verpakking vind ik zelf. Geen poespas, lekker simpel, net zoals het kwastje. Het is niet te dik, zodat je een mooi lijntje kunt trekken en het goed kunt opbouwen.

Een swatch van één veegje in de zon:
En één van in de schaduw:
Je kunt de parelmoer-achtige / metallic deeltjes al zien! Helaas geeft deze liner geen 'full coverage', dat is jammer. Maar ik vind het niet erg om er meerdere keren overheen te gaan :) Ook moet je dan oppassen met het drogen, want het is namelijk niet in een-twee-drie droog. Dit is met één laagje:

En dit zijn twee laagjes:
Don't mind het vervaagde oogpotlood

Ziet er al een stuk beter uit, of niet? Het is in ieder geval een fijne liner, ik gebruik hem best vaak voor een overdag-look. Straks kan de dame die onze giveaway wint hier ook mee aan de slag ;) En voor niet wint, niet getreurd, want hij is nog steeds te koop bij de Kruidvat, met nog vier andere kleuren.

x Floor
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage