9/28/2010

Essence repair handcréme


Ik liet jullie laatst al zien dat ik deze handcréme van Essence heb gekocht. Hij stond helemaal verstopt in een hoekje en het was echt puur geluk dat ik hem zag, afgeprijsd voor €1,00. Ik nam hem natuurlijk mee, om hem te proberen en om hem voor jullie te reviewen. Dit jaar wil ik droge handen vóór zijn!

De verpakking vind ik leuk! Met dat meisje erop trekt hij de aandacht om hem te kopen en is hij typisch Essence. Dat roze vind ik ook cute! Hij bevat 75 ml en is meeneem proof. Hij gaat zo je tas in!

De geur is subtiel en ruikt een beetje naar kokos en vanille. Hij is niet erg aanwezig, maar toch kun je hem ruiken. Ik vind het niet erg lekker voor een handcréme, ik heb wel eens crémes die lekkerder ruiken dan deze.

Als ik naar de ingrediënten kijk kan het kokos wel kloppen. Ik vind het zelf altijd wel fijn om te weten wat er in een product zit. Teveel parfum moet ik niet hebben, want dan krijg ik jeukende handen en dat wil ik écht niet! Ingrediënten: Aqua, Cocos, Nucifera Oil, Butyrospermum, Parkll butter, Cetearyl alcohol, Sodium, Parfum, Disodium, Edta. "

Bedoeld voor droge en ruwe handen. Helpt tot wel 12 uur.

De créme is wit en te vergelijken met de dikte van een dikke nachtcréme.

Werking: Hij trekt echt snel in! Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Ik ben er wel blij om. Dan kun je de hele dag door créme smeren zonder dat het vervelend is met dingen oppakken. Mijn handen voelen het eerste uur echt superzacht en ruiken lekker. De geur blijft niet erg lang hangen en ook voelen mijn handen niet 12 uur lang zacht, wat ook logisch is, want je gebruikt je handen super veel! Wel voelen mijn handen de hele tijd lekker soepel.

Kopen of niet? Jaaa! Hij is echt goedkoop! Ik weet alleen niet of hij nog wel te koop is, omdat hij in de afgeprijsde hoek stond. Ik vind hem echt fijn! Voor in de winter is het helemaal fijn denk ik, dan heb ik altijd erg veel last van droge en gebarste handhuid.

Welke handcréme gebruiken jullie?

x Marjolein

nRelate Posts and Homepage