9/16/2010

Essence SOS Nail Balm


Een tijd terug viel mijn oog tijdens een Kruidvatsessie op dit kleine, met roze créme gevulde potje met de drie letter S O S. Toen ik las waar dit voor bedoeld was, rende ik meteen naar de kassa. Het is créme voor gebroken nagels, en het herstelt. Precies wat ik nodig had! Ik heb altijd als ik mijn nagellak eraf haal droge nagels, en meestal ook een beetje dat het bovenste laagje er een beetje afgaat. Ik hoopte zo dat het zou helpen! Lees verder om te weten of dat het geval is..

het potje bevat 12 ml créme

Wat het belooft: The ultimate treatment for your nails! This balm provides dry cuticles and brittle nails with moisture and care.

Als eerste de geur. Hij ruikt eigenlijk wel lekker. Hij ruikt naar handcréme en het is een niet té aanwezige geur.

En helpt het ook? Het is een feit dat je nagels zacht en glad zijn als de créme is ingetrokken. Een heerlijk gevoel is dat! En ze lijken ook steviger en ze glimmen zelfs! Als ik de volgende dag wakker word voelen mijn nagels echt heerlijk zacht. De 'witte randjes' lijken haast nog witter dan ze eerst waren. Ik denk dat als je deze créme elke dag smeert, je nagels een stuk steviger, zachter, gladder enzovoort zijn. Hij trekt ook snel in, ongeveer in 4 minuten.


En de nadelen? Aan de créme zelf is niet zoveel mis, maar het potje is zó klein dat alle créme onder je nagels gaat zitten, erg vervelend.


De balm is te koop bij de meeste Kruidvaten en Trekpleisters en kost €1,99.

x Marjolein

nRelate Posts and Homepage