9/02/2010

H&M.com & Boozyshop.nl

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is Boozyshop weer geopend! Ze zijn terug met een nieuw systeem en nieuwe producten en merken (zoals Orly en Color Club!). En ja hoor, natuurlijk bestelde ik wat. Het Metal Mania palette stond hoog in mijn verlanglijst en daarom belandde deze als eerste in mijn winkelmandje, samen met de Nyx Round Lipstick in Snow White, een rode kleur. Hier komt wat eyecandy!

Omg, omg, omg en omg! This will be all mine :D

Over de Round Lipstick van NYX heb ik al veel gelezen en gehoord. Hij zou je lippen niet uitdrogen en hij zou mooie kleur afgeven! Dus ja, terwijl er 10% korting is op NYX móest hij wel mee in het mandje. Bij Taaz.com had ik, zoals jullie al waarschijnlijk hebben gezien, getest of rode lipstick mij stond. Ik vond het niet verkeerd en daarom durfde ik het aan dit mooie kleurtje te bestellen. 

 
Dit is niet het echte kleurtje!

En ja hoor, ook op HM.com waren nóg meer leuke dingen! Ondertussen had ik mijn vorige bestelling al ontvangen, deze komt in een apart artikel samen met deze dingetjes. Nu had ik voor mijn nieuwe kamer die ik in de herfst zal krijgen een nieuw dekbed nodig, en ik zag dat ze op HM.com echt supergave Home spulletjes hadden. Daar gaat mijn geld... Ik kan er niks aan doen. En deze muts was ook zo gaaf, en helemaal niet duur! En ja hoor, daar ging hij in mijn mandje. Ik lijk wel een verslaafde!

Aangezien ik zo verslaafd ben heeft Marjolein bedacht dat ik drie weken geen make-up en geen kleren meer mag kopen. Als het me lukt trakteert ze mij en als het me niet lukt dan trakteer ik haar. Sounds fair, toch? Ik ga het echt wel volhouden, haha. Ik heb nu toch wel even genoeg aan het Metal Mania palette (<3)... 

Het Metal Mania palette kost €18,95, de NYX Round Lipstick (zonder korting) €2,49, het dekbed €24,95, en de muts €4,95.

x Floor

nRelate Posts and Homepage