9/22/2010

Shiseido Pureness Gelcream


Is het jullie al opgevallen dat er een banner van Thea's Schoonheidssalon op ons blog is verschenen? Dit is omdat wij sinds een tijdje een 'samenwerkingsverband' hebben met Thea Jansen, een schoonheidsspecialiste bij ons uit het dorp. Zij is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en acnébehandelingen. Over Thea verschijnt later meer. Zij gaf ons een proefmonstertje van een shiseido dag- en nachtcréme. Ik heb hem een tijdje gebruikt, en wow, hij is magisch! Lees verder.
De geur. Hij ruikt echt super, super lekker! Hij ruikt naar wat je ruikt als je helemaal wordt verzorgt door iemand, bijvoorbeeld een schoonheidsspecialiste. Hij ruikt subtiel, en een beetje ontspannend. Als je hem 's avonds opdoet en je gaat naar bed, kun je de geur wel blijven opsnuiven.

Wanneer: Het is maar een erg klein tubetje van 7 ml, omdat dit een proefmonstertje is. Je kunt hem twee keer per dag gebruiken, en het helpt nog beter na het reinigen van je gezicht. Ik gebruik hem 's avonds, na het schoonmaken van mijn gezicht. Je hebt maar een heel klein drupje nodig van deze créme. En daardoor kun je zelfs met zo'n klein proeftubetje ongeveer 3 weken doen, als je er zuinig mee doet.

Voor wie? Als je een gemengde tot vettige huid hebt. Ook voor een acnéhuid.

Wat doet het? Hij hydrateerd en verzorgt, staat er op het tubetje. En zo voelt het ook als je hem op je gezicht smeert. Ik heb vaak last van een droge huid, en als je dan een dag-nachtcréme opsmeert, en je voelt hem in je huid trekken, dat is zó'n fijn gevoel! Deze créme doet dat zeker. Als je hem dagelijks gebruikt heb je echt een babyhuidje. Je krijgt weer een stralend huidje.

Verder. Het is een redelijk dunne créme, wat ik zelf altijd het fijnst vind. Hij trekt snel in waardoor je niet met een créme plakkerige huid hoeft rond te lopen.

Nadelen: Aan de créme zelf kan ik echt geen nadeel ontdekken. De prijs is wel hoog vind ik. Hij is ongeveer €39,00 (sorry meiden, ik had de prijs te laag ingeschat;)) Maar als je naar de kwaliteit kijkt, is zelfs dat nog te overwegen. Je hoeft hem denk ik maar één keer in het halfjaar aan te schaffen, aangezien er in een grote pot 40 ml zit.

Benieuwd? Als je graag een Shiseido product wilt bestellen, kan dat via ons bij Thea, ze geeft tijdelijk voor Sweethippos lezeressen 10% korting! Dus ongeveer €35,00 exclusief verzendkosten.

x Marjolein

Disclaimer: dit product is ons gegeven om te reviewen. We blijven echter altijd 100 % eerlijk en dit heeft geen invloed op onze mening.
sweethippos@hotmail.com

nRelate Posts and Homepage