9/20/2010

Wreck This Journal #3

Sorry Mensen, het artikel wat net over de shiseido dagcreme online kwam, hoort er pas woensdag op te komen ;) Hij was dan ook nog niet af...

Remember Wreck This Journal? Jullie hebben al een paar keer eerder over dit malle boek kunnen lezen. Ik vind het nu weer tijd voor een update! Ik heb er natuurlijk weer een paar geweldige opdrachten in gedaan, en wat blijft dat leuk! Je kunt zelf weten hoe uitgebreid je een opdracht doet, en als je je verveelt kun je daar wat langer over doen ;) Er zijn ook opdrachten die je moet verzamelen, weten welke? Lees dan verder.


Ten eerste de fruitstickers. Het begint een ware verzameling te worden! Elke keer als we fruit hebben, haal ik alle fruitstickers eraf om in dit boek te plakken. Ik heb er zelfs al eentje van een kast op school gehaald ;) En ja, we eten veel appels van de Albert Heijn..

(sorry, overbelichte foto)

Ik pakte een schaar, en begon wild te krassen. Wat is dat leuk. Je voelt je helemaal kind. Ook een manier om je agressie op af te reageren, haha.

Ook erg leuk om te doen..

En zo ziet het boek er nu uit. Al lekker opgezwollen, zoals je ziet. Maar het kan nog veel en veel erger. Ik ben dan ook nog lang niet klaar met alle opdrachten.

Hebben jullie allemaal meegedaan met de giveaway? Het kan nog tot en met vrijdag. Klik hier

x Marjolein

nRelate Posts and Homepage