10/12/2010

Essence Dry Drops


Toen ik zaterdag samen met mijn mama een gezellig dagje in de stad was, was ik van plan de Dry Drops van Essence te kopen. Omdat ik geen topcoat meer heb, en omdat ik het wachten tot de nagellak droog is háát. Toen we langs de Kruidvat liepen, liep ik doelbewust naar binnen, pakte ik de Dry Drops en liep naar de kassa. Ik was vastberaden hem te proberen, en was dan ook erg blij dat ik hem eindelijk gevonden had. In het dorp hier hebben ze hem niet...

De Dry Drops zitten in een schattig potje van 8ml en er zit een 'rubberen' dingetje bovenop het pipetje, als je daar in knijpt komt er een druppeltje op je nagel terecht, en een beetje ernaast ;)
Ik lakte mijn nagels net zoals gewoonlijk; Basecoat, eerste laag nagellak grotendeels laten drogen, tweede laag nagellak aanbrengen en zodra ik klaar was met de ene hand druppelde ik op elke nagel een druppeltje Dry Drops, benieuwd naar wat komen ging. Ik durfde eigenlijk mijn nagels nog niet aan te raken na een minuutje, maar deed het toch, en wat ik zag vond ik echt bijzonder: Mijn nagels waren bijna droog! Natuurlijk moet je er nog erg voorzichtig mee doen, maar na 5 minuten zijn ze echt volledig opgedroogd en kun je weer alles met je nagels doen. Wel zo fijn! Tsja, wat moet ik er nog meer over zeggen? Ik vind het echt een super fijn product en ben blij dat Essence deze betaalbare versie op de markt heeft gebracht. Er waren eerder al zulke versies van O.P.I etc. Dry Drops is slechts €1,99.

Zo ziet het pipetje eruit.

x Marjolein

nRelate Posts and Homepage