10/02/2010

Hema Make-up Cleansing Oil


Ik zocht al een tijdje naar een goede waterproof make up remover. Eerst gebruikte ik niet altijd waterproof make up, en had ik een niet waterproof remover. Maar nu moest ik er echt aan geloven, en toen ik bij onze vernieuwde Hema stond te kijken, besloot ik deze reinigings olie mee te nemen, samen met een lange mouwen effen shirt voor €6,- 


De verpakking is lekker Hema, doorzichtig, zodat je goed kan zien hoe de olie eruit ziet. De opening heeft een klein gaatje, en je moet een beetje knijpen voordat er iets uit komt. Je hebt niet teveel nodig, maar een paar druppels. Daarom kun je er wel heel lang mee doen. Er staat achterop dat het slim is om ook nog de lotion en de melk te gebruiken, ik besloot dat niet te doen. 's Avonds één soort remover gebruiken als je eigenlijk het liefst direct je bed in duikt, vind ik erg genoeg ;)

De opening van het flesje

Oké, het is en blijft olie. Jammer dat ik daar in de winkel niet zo over na had gedacht. Ik nam hem vooral mee omdat het de enige waterproof make up remover was die de Hema had. Hij verwijderd echt goed, kijk maar naar de foto's hieronder.
Oog met twee laagjes waterproof mascara.

Oog na een paar keer wrijfen met remover. Omg, zie je die olie?

Dat is echt een ontzettend groot nadeel aan olie removers, je moet nadat je je make up eraf hebt gehaald nog een keer met een washandje. Mn hele gezicht voelt olie-achtig. Bah! Maar zoals je ook kunt zien, werkt hij wel echt goed. Je hebt maar een paar drupjes nodig en hij verwijderd bijna alle make up! Hij prikt niet in je ogen, dus dat is wel weer een voordeel.

Eindoordeel
Ik vind het qua werking echt een super goede make up remover! Maar die olie is een groot nadeel.. Hij is geloof ik €1,75, dus dat is niet erg duur. Ik zou voordat je deze wil kopen eerst even andere merken langs gaan om te kijken of die het beter doen.

x Marjolein

nRelate Posts and Homepage