10/13/2010

Nivea Fresh Sensation - Hydraterende bodylotion

Ik hou van een lekker zacht huidje, espacially in de herfst en winter. Nu had mijn moeder deze mee naar huisgenomen en ik wilde hem meteen uitproberen. Benieuwd naar mijn mening? Klik dan op lees verder ;).


Als eerste is de verpakking aan de beurt. Wat is die handig! Als je hem voor de allereerste keer openmaakt, zit de dop nog helemaal 'in de fles'. Maar als je hem naar de zijkant draait, floept hij eruit. Dit blijft zo. Maar...! Als je hem weer terugdraait, dus naar voren, dan is hij 'open'. Draai je hem weer terug, dan is hij 'closed'. Zo kun je dus ook niet perongeluk knoeien en blijft de lotion denk ik langer goed, doordat hij helemaal is afgesloten.
Verder vind ik de verpakking er goed uitzien. Fris, maar simpel. De vorm van de fles vind ik leuk, met een soort kronkel erin.

Het goedje wat in de fles zit is niet dik, maar ook niet dus. Precies goed vind ik! Je heb eigenlijk een klein beetje nodig voor je hele arm, ongeveer één keer drukken is meer dan genoeg. Daarnaast smeert het erg fijn uit, én het trekt snel in.
Ook had ik net mijn benen geschoren, en toen ik de bodylotion erop smeerde gebeurde er gelukkig niets. Geen geprik, niks. Da's fijn, want een lekker zacht huidje na het scheren, daar hou ik wel van ;)


Dit goedje zou je huid 24 uur lang zacht en gehydrateerd moeten houden. Dat klopt zo ongeveer! Na een dag voelde mijn huid nog steeds lekker zacht en glad. Deze bodylotion is dan wel voor dames met een normale huid, maar ik denk dat, doordat hij zo mild is, dat meiden met een droge huid dit product ook fijn  zullen vinden.

Conclusie: fijne bodylotion. Zachte en gehydrateerde huid. Verpakking is erg handig!

Deze bodylotion is te koop bij diverse drogisten.

nRelate Posts and Homepage