10/08/2010

Shiseido Skincare 1 - 2 - 3 (& Minigiveaway!!)

Een tijdje terug kregen Floor en ik dit sample product van Thea om te testen. Het is een uitgebreide gezichtsreiniging waarmee je puistjes en onzuiverheden tegengaat. Wij konden dit allebei één keer proberen en deden dit tijdens een supergezellig logeerpartijtje bij mij thuis. De reiniging bestaat uit drie delen:
1. Deep Cleansing foam,  een soort schuim waarmee je je huid reinigt.
2. Balancing Softener, lotion waarmee je de vochtbalans van je gezicht (weer) op peil brengt
3. Matifying Moisturizer, dit is een soort dag-/nachtcréme en maakt je gezicht zachter.

En, surprise surprise, we hebben ook een verrassing voor jullie! Wij mogen van Thea dit proefsetje aan twee meiden weggeven, samen met een poederfoundationsample uit de Pureness lijn van Shiseido. Kijk snel even verder wat je moet doen (én vergeet niet het artikel te lezen ;))

Het is een combinatie van drie producten en is zéér geschikt voor meiden met acné.
Als eerste de Cleansing Foam. Je maakt je gezicht nat, en masseert de foam over je gezicht, er ontstaat dan een laag schuim. De foam heeft niet een erg aanwezige geur, gelukkig. Hij smeert helaas een beetje stroef, hij glijdt niet soepel over je gezicht. Gelukkig werd dit weer goedgemaakt met het gevoel wat je na het reinigen had, een heerlijk zacht huidje!

Daarna de Balancing Softener, die je moest verdelen over een wattenschijfje. Het is vloeibaar en doorzichtig, het lijkt qua substantie wel een beetje op water. Je kunt op het watje dan ook nauwelijks zien dat er iets op zit. Je verdeelt deze Softener met het wattenschijfje over je gezicht. Eerst voelt je huid vochtig aan, maar dit trekt snel weg.


En als laatste de Moisturizer. Dit is de dag of nachtcréme en deze ruikt wél, en lekker ook! Je verdeelt deze met je vingers over je gezicht. Na dit ben je klaar. En o, wat voelde onze huid toen lekker! Wij vinden het stappenplan én de producten zeer geslaagd!

En nou mogen wij twee van met jullie dit proefsetje, samen met een proef poeder foundation uit de Pureness lijn van Shiseido blij maken. Wil je dit hebben? Doe dan het volgende:

- Je moet ons blog volgen. Zo weten we dat je dit niet alleen doet voor de giveaway zelf. Dit volgen kan via GFC of Bloglovin. Bloglovin kunnen we dit keer niet controleren, maar we gaan ervan uit dat je eerlijk bent.
- Zet in de reactie waarom juist jij dit proefsetje moet winnen. Wees origineel, eerlijk en creatief! Wij zoeken de twee leukste reacties uit.
- Je mág deze minigiveaway natuurlijk in je sidebar zetten, dat zouden wij ge-wel-dig vinden, maar je krijgt er, helaas, geen extra punten voor...

de winnaars worden op donderdag 21 oktober bekend gemaakt!

x Floor en Marjolein


nRelate Posts and Homepage