11/06/2010

GOSH New Years Look 2010

GOSH komt speciaal voor de feestdagen met een aantal nieuwe make-upjes. Kerst en Oudjaarsavond draaien om sparkles en glitters! Daarom geeft GOSH ons de kans to sparkle! Benieuwd naar de nieuwe producten...?

Quattro Eye Shadow

Met GOSH Quattro Eye Shadow kun je heel veel verschillende looks en styles creƫren. Quattro Eye Shadow is gemaakt met behulp van een nieuwe technologie waardoor een buitengewoon intense kleurbasis met een subtiel micropareleffect ontstaat. Nr. 24 Platinum bestaat uit vier matchende oogschaduws die perfect passen bij de trend van deze winter.


Adviesprijs: €9,99

Velvet Touch Eye Liner

GOSH Velvet Touch Eye Liner beschikt over een fantastische kleurpigmentatie. De eyeliner is zacht en soepel aan te brengen en kan meteen na applicatie eenvoudig worden vervaagd met een kwastje of applicator.
Verkrijgbaar in 2 trendy kleuren: Sky High 0011 & Classic Grey 0016.

Adviesprijs per stuk: €6,99

Intense Lip Colour

GOSH Intense Lip Colour is een fantastisch nieuw lipproduct. Het is een unieke combinatie van
lippenstift en lipgloss. Het lijkt op een lippenstift omdat het je lippen dankzij de hoge concentratie van kleurpig menten een intense, langhoudende kleur geeft, en tegelijkertijd voelt het aan als een vochtinbrengende, voedende lipgloss. Probeer het en je wilt nooit meer iets anders! Probeer twee van onze nieuwe kleuren: Pink Beige 301 & Red 306.

Adviesprijs per stuk: €8,49

Nail Lacquer

GOSH Nail Lacquer heeft een dunne textuur voor een eenvoudige applicatie. De nagellak droogt snel en geeft eengeweldige dekking. We hebben een fantastische kleur voor de New Years look gekozen: Blue Monday 547.

Adviesprijs: €6,99

Woehjaa, wat is die nagellak mooi! Check die glitters <3 Dit is echt mijn musthave.
Waar ben jij benieuwd naar?
Liefs, Floor

nRelate Posts and Homepage