7/25/2010

Wreck This Journal #2

Een tijdje terug vertelde ik jullie over WTJ, een boek met allemaal maffe opdrachten. En ik kan je zeggen, dat is niet altijd makkelijk. Ik voer ze braaf allemaal uit hoor, maar kauwgom in een boek plakken, tsja. Tussendoor wil ik jullie even laten zien wat ik zoal gedaan heb in dit geniale boek.

Bah, bah. De stroop is helemaal doorgedrukt over een aantal pagina's en het ruikt helemaal naar jam en stroop. Haha.

7/18/2010

Badkamer producten

De badkamer is een plek waar je elke dag wel een uur bent. De plek waar je lekker kunt relaxen in bad, een warme douche nemen, je tanden poetsen, je lekker optutten, en nog veel meer. In mijn badkamer staan veel producten die ik dagelijks gebruik, of juist bijna nooit. Lees verder en kijk wat er allemaal in mijn badkamer staat, en welke producten ik gebruik.


7/14/2010

Time to Konad!

Ik heb er al veel revieuws en filmpjes over gezien, dus nu wilde ik het ook proberen: Konad. Ik verbaasde me altijd over al die mooie versieringen op nagels. Hoe doen ze dat nou? Met een satéprikker? Maar er zat natuurlijk veel meer achter. Stempels, imageplates en schrapers. Ik heb dus nu voor mezelf ook een basispakketje aangeschaft bij Boozyshop. Hier heb je veel keus aan imageplates en nagellak. Nu is het dan tijd om mijn gekochte spul te laten zien!

7/06/2010

NOTD: From Dusk To Dawn

I looooove this colour! Is is een erg mooie taupe kleur, met een paarse ondertoon. Het is misschien een herfstkleur, maar ik had weer zin om hem te dragen, aangezien hij zo mooi is!Ik gebruikte een basecoat van Miss Sporty en een topcoat van Catrice. Hoewel ik de lak van Catrice toch wel ietsje dik vind, is het toch een prachtnagellakje, net zoals (bijna) alle anderen uit de collectie.


x Floor

7/05/2010

Essence Eyeliners


Ik heb gewoon een verslaving aan eyeliners en oogpotloodjes, en dan vooral de gekleurde. Ik heb ook al heel wat, een stuk of 10 denk ik. Aangezien de eyeliners van essence lekker goedkoop zijn, en ook nog hartstikke fijn, wou ik die even laten zien.

7/04/2010

OOTD + EOTD

Jurkje: Yes or No - V&D
Spijkerjasje: Bentex

7/01/2010

Wreck This Journal, eindelijk!


Dit boek zag ik voor het eerst bij Silke, ik was er direct verliefd op. Lekker met het boek gooien, rare, vieze dingen erin plakken etc. Het is heerlijk om je af te reageren, en eerlijk is eerlijk, dat hebben we allemaal wel eens nodig. Normaal gesproken ben je waarschuinlijk extra zuinig op boeken, maar bij Wreck This Journal moet dat juist níet. Wel raar aan het begin, maar heerlijk! Ik ga jullie niet steeds mijn vorderingen bij het boek laten zien, maar toch even een eerste indruk van de leukste en meest opvallendste of smerigste opdrachten.

nRelate Posts and Homepage