1/01/2011

2010: Year of..

Wat gaat dat toch snel, het is alweer 2011 op het moment dat je dit leest. Laat ik beginnen met een Geweldig 2011 allemaal! Hopelijk hebben jullie allemaal een leuk oud&nieuw gehad, zijn jullie niet in slaap gevallen bij het traditionele familiespel op oudjaarsavond, en kunnen jullie nog muziek horen na al die liedjes uit de top 2000. En hopelijk zijn jullie van plan in 2011 weer gelukkig te zijn, veel van beauty te houden en natuurlijk Sweethippos zoveel volgen dat je er moe van wordt. Maar begin van een nieuw jaar betekent ook het eind van een ander jaar. Daarom in dit artikel een soort 'jaaroverzicht' van Sweethippos. Wat gebeurde er in dit jaar in de tijd dat we het blog hadden, wat waren hoogtepunten of misschien dieptepunten, en wat gaat er in 2011 op het programma staan? Dat laatste kunnen jullie samen met ons een beetje beslissen, heb je iets wat je altijd al op Sweethippos zou willen zien? Dit is je kans.


19 april

De dag dat we besloten samen een blog te beginnen, en ons allereerste stukje schreven. Naast het artikel stond een afschuwelijke foto van ons samen... We beloofden in dat artikel dat we dit blog wél zouden volhouden, en het is tot nu toe nog best lang gelukt!

28 mei

De dag dat Floor haar matte topcoat kocht, die je daarna nog vaak hebt teruggezien in NOTD's.

12 juni

De dag dat we samen een zomerpicknick hielden, inclusief muffins met chocolade en aardbeien. Gezellig was dat! Natuurlijk pakten we ook toen onze camera om van al het lekkers wat plaatjes te schieten.

22 juni

De dag dat Marjolein haar favoriete nagellak kleurtjes liet zien, ze had toen 12 kleurtjes. 'Eehm, heb ik dat ooit veel gevonden?' Roze, roze en roze was het toen. Met korte stompjes als nagels. Bleegh.

7 juli
De dag dat we ons e-mailadres sweethippos@hotmail.com aanmaakten, voor al jullie vragen en suggesties.
Ook was dit de dag dat Floor voor kort haar ging, en dat we verbaasd waren dat we met het WK voetbal zo ver waren gekomen.

14 juli 

De dag dat Floor met trots haar Konad spulletjes showde. Nog een beetje onwennig maakte zee toen een leuk panterprintje op haar nagels. Die toen ook al zo kort waren.. 


25 juli

Het was tijd voor meer Wreck This Journal van Marjolein. Vieze vlekken, inlegkruisjes, woorden met vier letters en lijnen trekken terwijl je in de trein van Leeuwarden naar Groningen zit. Het kan niet gek genoeg!

31 juli


31 juli, de dag nadat Floor terugkwam uit haar vakantie uit Frankrijk. Het was natuurlijk superleuk om weer thuis te zijn, maar er was ook minder goed nieuws. Haar kater Muis was doodziek geworden en helaas moesten ze hem laten inslapen.

14 augustus

Die dag had Floor weer één van haar creatieve buien en maakte ze een compleet nieuwe layout voor Sweethippos. Verrassing voor Marjolein! Helaas hebben we er geen printscreen meer van, maar het was vooral girly met héél veel stipjes. En dat was ook de dag dat Intense Debate op ons blog verscheen.

19 augustus


Cookietime! Een dag nadat Marjolein terugkwam van haar vakantie wilden we elkaar natuurlijk meteen weer zien. En wat is er nou leuker dan koekjes bakken? We gingen aan de slag met Prinses Lillifee hartjes én glazuur en als resultaat werden dag hele girly koekjes.

5 september:


Het werd tijd voor een giveaway, en omdat we de 65 GFC volgers hadden bereikt was het tijd voor een feestje (nu 94 volgers, omg!). Celine was de gelukkige winnares, en was heel blij met deze vier make-upjes.

9 september

Floor was in een good mood, want ze was, en is, heel blij met haar 88 Metal Mania palette. 

15 september


Het was tijd voor een roomtour! In een excited bui liet Floor haar hele kamer zien. En ze had ook fantastisch nieuws: ze zou van kamer gaan ruilen met haar broertje! Oh, als jullie benieuwd zijn naar dat nieuwe filmpje van haar kamer: nog even geduld, want het bureau moet er nog in ;)

9 oktober


De dag dat Floor begon met serieus te fotograferen. 

16 oktober


Marjolein gaf jullie een sneakpeak in haar inloopkast!

1 november


Marjolein had een tripje naar Den Haag gemaakt met haar familie, en daar geshopt, gefotografeerd en het heel gezellig gehad.

28 november


Het was weer tijd voor foto's. De winter was nog niet eens officieel begonnen of er lag al sneeuw. Ideale omstandigheden om foto's in te maken! We maakten allebei veel foto's, en lieten die ook graag aan jullie zien.

6 december


Floor maakte een winterachtige nailart, met stipjes!

11 december t/m 18 december
We kregen een geweldig idee: een nagellak marathon! Hij duurde maar liefst 7 dagen en het is zeker weer voor herhaling vatbaar.

22 december

We hadden besloten om een Q&A te organiseren, en in dit filmpje gaven we antwoord op jullie vragen, met een tikje humor erin.

Zo, dat was al weer een heel halfjaar voorbij. Stel je voor wat we allemaal zouden laten zien als we een jaar volhadden! We wensen jullie in ieder geval heel veel geluk in het nieuwe jaar en veel kusjes en liefs van ons.

(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage