1/20/2011

Andrelon Perfecte Krul Control Crème

Omdat mijn haar zoveel krult en soms erg pluizig is, probeer ik het zo goed mogelijk te verzorgen. Op dit moment gooi ik elke keer conditioner erin, maar that's it. Maar toen...! Ik had er niet om gevraagd, maar mijn mams kwam op een middag thuis van het boodschappen doen, en daar stond op de keukentafel een pompflesje met daarop Andrelon Perfecte Krul Control Crème (ja, een hele mond vol). Yay!, dacht ik. Joepie, yes, joechei, whatever! Zou dit mijn pluizige krullenbos temmen? Lees het in deze review.


Voordat ik lekker ga klessebessen over hoe leuk en cool en vet (niet vét vet, maar gewoon vet. Jah.) dit product wel niet is, ga ik eerst eens praten over de verpakking. Die is gewoon, ja, leuk. Hij is niet te saai, maar ik vind hem ook niet zo denderend zodat ik denk: Waajoo, die móet ik hebben! Het paars is leuk, en het feit dat de crème in een pompflacon zit is very handy en hygiënisch.
Het is de bedoeling dat je twee pompjes van de crème in je haar kneedt, masseert, whatever, en dan zou je haar de hele dag pluisvrij moeten zijn!


First of all: de crème ruikt echt superlekker! Het is een zware geur, maar als hij eenmaal in je haar zit ruik je er weinig meer van. Verder is het goed te verdelen over je handen en over je haar. Ik zie wel gelijk verschil! Eerst coupe pluis, daarna coupe glam! Toch had ik best wel pech. Want élke dag was er óf mist, of regen, en daardoor werd mijn haar nat en begon mijn hele pluishoofd weer overnieuw. Ik heb nog niet de kans gehad om dit spulletje te testen als het droog blijft, maar ik gok dat het er dan aan het eind van de dag een stuk beter uitziet.

Al met al, een fijne crème! Ik denk dat ik deze zeker vaker koop. Nou was dit niet echt een nuttige review, maar ik denk dat dit toch een zeer fijn product is. Toch jammer dat hij niet houdt in de regen...

Wat gebruiken jullie voor haarverzorging? 
Liefs, Floor

nRelate Posts and Homepage