1/21/2011

Topfilms

''Floor, ik was laatst in de bioscoop, en ik zag daar een film, en ik weet zeker dat dat een ons-film is!''
''Joaah, dat had ik ook al gezien, daar gaan we heen!''
Floor en ik gaan eens in de zoveel tijd naar de bioscoop. We zijn helemaal gek van romantische komedies, Zac Efron, en Robert Pattinson. Als één van ons een film ziet waarvan ze denkt dat het echt een film voor ons is, gaan we er direct heen! En als die film dan uit is op dvd, huren we de film en maken we er een gezellig logeerpartijtje van... Jaja ;) In dit artikel laat ik jullie zien welke films zoals onze echte favorieten zijn. Dus hou je net als wij van romantische komedies? Kijk dan verder.
Het is trouwens niet zo dat we alleen maar van dit soort films houden, maar toch kijken we dit soort films altijd samen. Thrillers of Horror? Liever niet voor mij ;)
Oké, let's start.

Als eerste 17 Again. Deze film hebben we nog maar ongeveer 10 keer samen gekeken... Waarom hij zo leuk is? Ik heb geen idee, misschien is het ook wel gewoon dat leuke hoofd van Zac Efron ;)
17 again gaat over Mike, een man met twee kinderen die midden in een scheiding ligt. Als hij de kans krijgt om zijn jeugdleven over te doen, grijpt hij die kans met twee handen aan. Hij helpt zijn dochter en zoon, die op school heel anders zijn dan hij als vader gedacht had. Hij wordt vrienden met zijn zoon, wie hij natuurlijk niet verteld dat hij zijn vader is. Als hij verwacht wordt op de rechtzaak, en hij is nog steeds niet terug naar zijn oude lichaam, gaat hij als 17 jarige jongen, om een brief voor te lezen aan zijn ex-vrouw. Als zijn ex ontdekt dat het Mike is, worden ze weer blij en verliefd...
Erg grappig is dat Zac op een bepaald moment van schrik: ''Sweet baby Jesus'' uitroept. Van te voren bepaald lolmoment van ons!

Dan Going The Distance, een film die we in de zomer in de bioscoop hebben gezien. Een erg romantische, emotionele, en vooral grappige film.
De film gaat over het koppel Erin en Garrett, die in New York een relatie beginnen maar al snel uit elkaar worden gedreven omdat de zomerstage van Erin na zes weken eindigt. Zij gaat terug naar Stanford, aan de westkust van de Verenigde Staten en dat brengt natuurlijk de nodige problemen met zich mee. Vastbesloten de relatie toch te laten werken, besluiten Erin en Garrett de welbekende latrelatie uit te proberen en dat gaat niet altijd even makkelijk.
In deze film zijn zulke droge stukjes, bijvoorbeeld het moment dat ze elkaar voor het eerst na een lange tijd weer zien, en dat ze het op de tafel (bij zijn zus thuis) gaan doen, later zie je ze aan het eten, de zus heeft ze betrapt en zit heel zenuwachtig te doen als er iets op de tafel ligt. O, wat heb ik gelachen!


En als laatste voor vandaag Remember me. Die is als je hem voor de tweede keer wel iets minder spannend, maar hij blijft superleuk. Wij zaten bij deze film samen met wél twee meisjes in de zaal, en we zaten zo hard te lachen, te zenuwen over wat er ging gebeuren, en te praten, dat de meisjes steeds chagerijnig zaten te kijken... Ja, zo zijn we echt ;)

Voor de ogen van de elfjarige Ally wordt haar eigen moeder doodgeschoten. Tien jaar later volgen we Tyler Hawkins die de zelfmoord van zijn broer maar niet kan verwerken. Wanneer hij tijdens een avond stappen betrokken raakt bij een vechtpartij wordt hij opgepakt door een hardhandige politieagent. Om de agent terug te pakken legt Tyler het aan met zijn aantrekkelijke dochter Ally. Hun beider familieverlies schept een sterke band en de twee krijgen een relatie. Een mooie toekomst samen wordt alleen nog in de weg gestaan door de waarheid: Tyler weet dat hij Ally moet vertellen waarom hij in eerste instantie met haar uit wilde.

En ook in deze film heb je niet een vervelend uitzicht.. Hij is hier zóveel knapper dan in de twilight films :)

xx Marjolein

 (sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage