2/10/2011

Essence Summer Of Love

De collectie mag dan al lang verdwenen zijn uit het Essence assortiment, maar toch kwam dit linertje (in 02 Woodstock) mee met het grooooote pakket van Oh My Gosh. Tijdens het verdelen van de spulletjes viel mijn oog op deze eyeliner. Wow, die ziet er cool uit, dacht ik nog bij mezelf. De verpakking heeft een hele gekke vorm, met een lange dop.


Toen ik het flesje opendraaide kwam er ook mooie, zeegroene kleur tevoorschijn. Het zag er erg veelbelovend uit! Ik kwam erachter dat het kwastje niet helemaal flexibel was, maar een beetje hard. Klinkt vaag, maar ik vind het erg fijn werken! Vaak vliegt bij mij het kwastje dan alle kanten uit namelijk, maar hier blijft alles op zijn plek.


De dekking van dit spul is ook prima! Een iets dikker laagje is wel vereist wil je het helemaal dekkend krijgen, maar ik vind het geen groot probleem om er nog eventjes een keer overheen te gaan. Als de liner gedroogd is droogt het een soort van mat op. Ik vind het erg mooi!


Ik kwam erachter dat er nog een geheimpje in de dop zat! In zag een naad in de dop, en zo nieuwsgierig als ik ben ging ik daar natuurlijk aan draaien. Floep! Daar kwam een smudgekwastje uit.


Oei, helaas is hij wel gebruikt, maar écht erg vind ik dat niet. Ik denk alleen niet dat ik dit vaak ga gebruiken, ik hou het denk ik bij een strakke lijn ;) Als deze eyeliner eenmaal droog is en je wrijft eroverheen, gaat hij geen kant op. Echt een dik pluspunt! Zo weet ik zeker dat mijn make-up de hele dag mooi blijft :)


Mooi hé? Ik weet zeker dat ik deze vaak ga dragen. Ik hou van groen :D

Liefs, Floor
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage