4/01/2011

Essence Lipgloss: Summer Cherry

Pfft, sorry meiden, maar op beauty gebied ben ik niet erg origineel de laatste tijd. Ik heb steeds geen producten om te reviewen, en als dat wel het geval is mislukken de foto's totaal en kun je het product niet zien. Nou heb ik dus nog een mooie lipgloss liggen, die ik nog aan jullie wil laten zien. Dus hierbij.. ;)


Ik vind deze lipgloss echt mooi! Het kleurtje is vrolijk en bevat veel shimmers. In de zomer kun je dus helemaal los gaan! En ook zit er in deze lipgloss SPF 6, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor verbrande lippen. En gelukkig heeft deze lipgloss ook een leuk naampje: Summer Cherry! Hij is erg toepasselijk vind ik, en vooral een schattige naam... 


Zoals je ziet, een lekkere mond vol glitter! Wat wel jammer is is dat op de foto niet duidelijk de kleur overkomt, die is in het echt iets donkerrozer, heel mooi! 

De lipgloss ruikt naar cake ofzo, maar niet een overheersende geur. Als je een dikke laag lipgloss opdoet vind ik het niet fijn meer voelen, en het voelt alsof hij je lippen erg uitdroogt, bleeegh! 
Dus de kleur is mooi, maar de lipgloss zelf is niet erg fijn... 

Ennn, Floor is vandaag jarig (echt waar) :D Hieperdepiep... 

... HOERAAA! 

Liefs, Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage