4/19/2011

WinWin #1: Beautyfocus, CLOSED!Oké, geef maar toe. Jullie zaten stiekem al met zijn allen voor de computer te wachten tot eindelijk deze winactie online zou komen. Ja toch? In ieder geval gaan we jullie niet langer in spanning houden, want de eerste winactie is errug leuk en dit leuke pakketje hebben jullie danken aan de superleuke webshop Beautyfocus! Dankjewel :) Benieuwd wat je precies kan winnen en wat je hiervoor moet doen? Klik dan op Lees verder.


Het pakketje bestaat uit producten van Stargazer, en in het pakketje zit:
- De Cake Eyeliner in de kleur Blue. Deze heeft Floor ook, voor de review klik hier.
- De prachtige Glitter Eye Dust nr. 108. Dit is een oogschaduw in een bruin/grijze kleur met glitters!
- Nailpolish nr. 305. We love it <3
Je kunt de swatches van de producten bekijken op http://www.beautyfocus.nl/.En nu de grote vraag, wat moet je hiervoor doen? 
Verplicht, 1 entry: 
- Laat  een reactie achter met een geldig e-mail adres, en waarin staat dat je meedoet. 
- Volg ons via Bloglovin of GFC en vertel ons welke optie je kiest.
- Als je voor Bloglovin gaat, 'Like' dan dit artikel.
Bonus, 2 entries:
- Maak iets leuks voor ons jubileum. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld een kaartje, collage, nailart of zelfs een filmpje/liedje. Wees creatief, maar zorg er voor dat het duidelijk is dat het voor ons is. Gebruik dus niet een nailart die je al eerder hebt gebruikt. Mail je creatie naar sweethippos@hotmail.com en je krijgt 2 bonus entries. 
Nu allemaal aan de slag! De winactie duurt een week, en daarna maken we samen met de rest van de winacties (die deze week volgen) de winnaar bekend. Kom dus zeker de rest van de week terug voor andere winacties :D

Liefs, Floor en Marjolein


nRelate Posts and Homepage