5/16/2011

Maybelline Forever Strong | Nude Rose

Jup, vandaag wéér iets over nagels. Maar hoe kan het ook anders, met die 1 +1 actie, hmm? :) Ik bemachtigde vier lakjes, en degene die het 'duurst' was, was die van Maybelline. Ik zag deze Forever Strong PRO lakjes al eens op een ander blog, en die kleur Nude Rose bleef maar in mijn hoofd rondspoken. En hé, laat er nou eens net weer zo'n toffe actie bij de Kruidvat zijn!


Dit lakje zit verpakt in een mooi, elegant flesje. De dop vind ik ook fijn vasthouden, en het kwastje is precies breed genoeg. Ik heb ook geen moeite met aanbrengen van deze lak, dit gaat bijna vlekkeloos. Van de houdbaarheid ben ik nog niet helemaal zeker (Maybelline claimt dat dit 7 dagen moet blijven zitten), maar na twee dagen had ik al een beetje tipwear. Uiteraard had ik geen topcoat opgedaan.


Normaal draag ik écht geen roze, maar daar wilde ik eens verandering in brengen. Deze nagellak is dan ook meteen een echte girly zachtroze kleur, en I like it! Ik heb hem ook met de crackle topcoat van Essence geprobeerd (ik test elk lakje met dit ding ;P ) en dat effect vind ik ook erg gaaf! Ik weet dus wel bijna zeker dat ik wat meer roze ga dragen de komende tijd.

Liefs, Floor
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage