5/26/2011

NagellakMarathon II | Essence: Love, Peace and Purple


Het is weer tijd voor een nieuwe nagellakmarathon! Vorig jaar december kwamen we met dit idee, en dat was over het algemeen goed bevallen. Waarom dan niet nog een keer? Deze marathon zal ongeveer acht dagen duren, net zoals de vorige keer. Swatches van nieuwe lakjes komen voorbij, maar ook nailart en een comparison... Wil je geen één dag missen? Volg ons dan op Bloglovin.


Het is al een hele tijd geleden dat ik dit lakje kocht, en ook al een hele tijd geleden dat ik hem op deed. Maar ik wilde hem persé bewaren voor de marathon! Love, Peace and Purple is blijkbaar bij velen van jullie geliefd, want ik heb hem al vaak voorbij zien komen op blogs. Ook word er gezegd dat dit een heuse dupe van Chanel Paradoxal is. Nou kan ik dat zelf natuurlijk niet vergelijken, want dat lakje heb ik niet in mijn bezit (gebrek aan monnaie, haha).
LPAP is onderdeel van de LE You Rock! van Essence, en zit in een klein, schattig flesje.



In het flesje kun je dezelfde mooie paarse shimmer zien als die er in Paradoxal te vinden is, maar helaas: eenmaal op je nagels zie je er weinig van terug. Zelfs na twee laagjes niet, wanneer hij helemaal dekt. Heel soms, in bepaald licht, kun je ze zien. Echt jammer! 


Net zoals het flesje is het kwastje ook klein en schattig. Hij heeft een heel kort stokje, en aan het einde van het kwastje loopt het een beetje rond. Dit heb ik nog niet eerder gezien! Het lakt eigenlijk wel fijn. Nou zag ik ook dat je de lompe vierkante dop eraf kunt halen en dat er dan een dopje à la Chanel tevoorschijn komt, maar dit heb ik nog niet gedurft.


Wat me wel opviel was dat ik na één dag al tipwear had. Vandaar die lelijke plekken op mijn nagellak ;) Verder gebeurde er niet veel mee in de 5 dagen dat ik hem op had, het bleef gewoon hetzelfde vanaf dag één. Eigenlijk best goed dus, op de tipwear na.




Ik vind het een mooi lakje, maar hij was toch niet zo spannend als ik had gedacht. Ik had liever wat meer van die mooie shimmer gezien!


Liefs, Floor
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage