5/18/2011

Teeez Diva's Darkness Mascara's

Wij kregen vorige week een leuk pakketje van het merk Teeez, waar we ook twee mascara's kregen. Handig, want twee mascara's betekent makkelijk te verdelen! Marjolein kreeg de 'Ssshocking Length' mascara en Floor kreeg de 'Full & Flirty Volume' mascara. Benieuwd wat wij ervan vinden?

Links 'Full & Flirty Volume' en rechts 'Ssshocking Length'.

Ssshocking Length
Deze mascara heeft een borsteltje in een 'rondje' en er zitten harde puntjes op. Die puntjes halen je wimpers uit elkaar, wat een erg vol effect geeft. 


Zoals je kunt zien zijn mijn wimpers bijna allemaal uit elkaar gehaald.  Op de foto zie je het effect minder dan in het echt, ik heb geen idee hoe ik het anders op de foto moet zetten. Het enige nadeel aan deze mascara vind ik dat hij niet waterproof is, omdat ik persoonlijk altijd liever waterproof gebruik. Verder is dit echt echt een topding! 

De Ssshocking Lenth mascara kost €5,99

Full & Flirty Volume
Deze mascara belooft extra volume te geven en dat er na één laag een intense kleur en dikte gecreëerd wordt, zonder klontjes weliswaar. Ik was benieuwd of dit waar was, dus haalde ik snel mijn andere mascra eraf en probeerde deze.

 Het borsteltje vind ik vrij normaal eruitzien. Volgens de persinfo is de borstel kegelvorming en dik, maar dik vind ik hem niet. Maargoed, what's in a name? De borstel bevat veel haartjes en ik dacht dat mijn wimpers daardoor goed gescheiden zouden blijven.

Voor het gemak eerst een foto van mijn wimpers zonder mascara. Er zitten waarschijnlijk nog wel wat mascara-resten op, maar zo zien mijn wimpers eruit als ze helemaal naakt zijn.

 Dit zijn mijn wimpers met één laag Full & Flirty Volume mascara. Het valt misschien niet erg op in de foto, maar in real life zie ik toch wel degelijk een verschil. Ze zijn langer, en ook een heel stuk gekruld. Ik had het snel vergeleken met de One by One mascara, en het viel me op dat deze mascara mijn wimpers meer krult. Mijn wimpers blijven inderdaad goed gescheiden, wel zitten er een paar kleine klontjes in.

Voor de vergelijking had ik nog een laag opgesmeerd, en nu begonnen mijn wimpers toch wel iets meer aan elkaar te kleven. Toch vind ik het resultaat nog mooi, en een stuk beter vergeleken met twee lagen One By One mascara (weten jullie het nog? Horror!).
Ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen deze mascara te testen, hij werkt voor mij erg fijn. Ook het prijsje is fijn, hij kost namelijk net zoals de 'Ssshocking Length' €5,99 , wat een heel stuk beter is dan een mascara van €15,-.

Liefs, Floor en Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage