6/17/2011

Producten Eveline Cosmetics

Onze eerste ervaring met dit merk: Eveline Cosmetics. Marjolein heeft een lipgloss en foundation van dit merk, en Floor kreeg de liquid eyeliner in handen. Wij waren erg nieuwsgierig naar deze producten, en dus testten wij ze direct. Als je net zo nieuwsgierig bent als wij waren, lees dan verder.





Volume LipExtreme Lipgloss

Toen ik hem uit de verpakking haalde dacht ik: 'Wow, wat een mooie kleur!' En dat is hij zeker. Hij is roze met een gouden shimmer erin, echt heel mooi. Op de verpakking staat dat je dikke lippen krijgt zonder botox of ander spul te gebruiken. Klinkt goed toch? Maar toen ik de lipgloss op mijn lippen smeerde ontdekte ik dat dat (bij mij) helemaal niet goed is! Na ongeveer één minuut begonnen mijn lippen te tintelen, en het voelde alsof ik ijslippen had, en ook werden ze redelijk stijf. Bah! De kleur en de houdbaarheid zijn daarentegen wel erg mooi en goed, maar bij dit gevoel ga ik hem niet zo snel op mijn lippen smeren. Misschien vinden andere meiden dit niet zo'n punt, maar hij is niet voor mij weggelegd.



Finish Show Foundation
Eerlijk gezegd gebruik ik nooit foundation, omdat ik een vrij egale huid heb en omdat ik me niet prettig voel met een laag op mijn gezicht. Toch was ik wel benieuwd naar deze foundation. Misschien zou deze mijn mening doen veranderen? Ik smeerde hem op mijn gezicht, en... zag eigenlijk helemaal niks! Voordeel is dus dat je er niet geplamuurd uitziet, maar een nadeel is dat hij plekjes niet echt wegwerkt. Wel maakt hij mijn gezicht een beetje vlakker. Deze foundation is bedoeld als foundation (duuuh), make-up basis en concealer. Je voelt deze niet, wat ik erg fijn vind. Opzich wel een fijne foundation, maar nog steeds denk ik niet dat ik het ooit ga gebruiken ;P
Wow, mijn hand lijkt hier heel bruin ;) 


Hier is de foundation uitgesmeerd, zoals je misschien wel ziet is de kleur iets te donker voor mijn huid. Hij smeert goed uit. 


Liquid Precision Liner


Ik testte voor jullie de eyeliner. Het is een gewone, zwarte vloeibare eyeliner. Maar hij zit wel in een heel erg fancy potje! De dop is extreem lang, zodat het flesje er heel grappig uitziet (ja, hoe kóm je erbij Floor...). Deze lange dop vind ik fijn vasthouden, hij heeft precies de 'goede' lengte voor mijn hand. De applicator is een hard puntje, maar aan het uiteinde is hij wat zachter, zodat de eyeliner zowaar over mijn oogleden glijdt.



De eyeliner dekt in één keer goed, er is geen tweede laag nodig om het er goed uit te laten zien.
Het goedje droogt niet supersnel, maar gelukkig heb ik daar meestal geen last van. Ik kan me voorstellen dat meiden met ogen die wat dieper in hun hoofd liggen (hoe leg je dat nou goed uit...) hier minder blij mee zijn. De eyeliner droogt totaal mat op.


Eveline Cosmetics claimt dat deze eyeliner waterproof is. Dat ging ik natuurlijk even uittesten. Ik hield mijn hand onder de kraan, en er gebeurde niks! Tot dat ik er een beetje over ging wrijven / aanraken. Er bleef bijna niks van de eyeliner over. Ik kan me voorstellen dat, na een hevige regenbui, je even in je ogen wilt wrijven en dat je dan niet wilt dat je eyeliner smudged. Helaas, helaas. Als je voor volledige waterproof eyeliner wilt gaan dan kan ik deze niet aanraden. Om 'gewoon' te gebruiken is hij wel fijn, maar niet extreem anders dan andere vloeibare eyeliners die ik heb geprobeerd.

Kennen jullie Eveline Cosmetics al?


Liefs, Floor en Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage