8/13/2011

Catrice | Ultimate Colour Lipstick in Maroon


In deze shoplog kwam deze lipstick ook al voorbij, en wat een plaatje is het toch. Vandaag krijgen jullie er een review van voorgeschoteld. Deze lipstick van Catrice vond ik al goed, dus waarom de Ultimate Colour Lipsticks ook niet...?


De huls van de lipstick is simpel, maar ik vind hem toch aardig zwaar aanvoelen en daardoor krijg ik niet het gevoel dat de lipstick goedkoop is (en dat is hij wel!). De vorm van de lipstick is erg handig. Hij volgt precies de curve van mijn lippen! En dan is er in de lipstick zelf nog heel mooi 'Catrice' gegraveerd.


De dekking is prima, zoals je op de foto hierboven kunt zien. De kleur is lastig te omschrijven. Het is een beetje bruin, maar ook een beetje paars en misschien zelfs oudroze, maar in ieder geval zonder shimmer of glitter. Het was nog lastig om dit weer van mijn hand af te krijgen, het bleef er maar op zitten. Na flink boenen met handzeep ging het er dan eindelijk af. Dat zegt zeker wat over de houdbaarheid!


Met één laag op mijn lippen vind ik de kleur precies goed. Hij is iets donkerder dan mijn eigen lipkleur en laat een subtiel glansje achter. De lipstick is zéker niet uitdrogend! Hij plakt ook helemaal niet gelukkig, en dan ruikt de lipstick ook nog naar snoepjes! Het ruikt ietwat chemisch, maar gelukkig valt de geur eenmaal opgebracht niet meer op.


Dit is echt een lipstick die ik vaak op zal doen. De kleur is niet heel opvallend, en hij houdt mijn lippen lekker zacht. Deze gaat zeker in mijn every-day bakje!


Hebben jullie al de 'nieuwe' lipsticks van Catrice geprobeerd, en zo ja, wat vond je ervan?

Liefs, Floor
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage