9/26/2011

Shoplog | H&M herfst

Dit artikeltje staat al heel lang klaar om geschreven te worden, maar het kwam er steeds niet van! Ik was zo slim om alle leuke spulletjes gelijk aan te doen, waardoor alles om en om in de was zat en oh-wat-een-smoezen. Ik doe het gewoon nu pas omdat ik er nu pas tijd voor heb gemaakt om alles te fotograferen ;)


Serieus in al mijn panty's zat wel een gat bij mijn teen of een dikke ladder over m'n kont, dus een panty was really needed! Deze panty kon je ook zien op mijn wishlist van een tijdje geleden. Er zit een kantachtig design in geweven, erg tof!

Ik kocht ook dit t-shirt: deze stond niet op mijn wishlist. Dit soort basic t-shirts kun je altijd wel gebruiken, en ik vond deze kleur heel mooi! Weer eens wat anders dan bruin, paars of donkerblauw.


Een basic wit hemdje was dringend nodig: daarom bestelde ik deze gewoon mee. Wat is nou vijf euro?!


En tot slot deze ring. Hij is supergroot, maar daarom niet minder cool. Hij is ondertussen wel al heel erg 'geroest', maar ik vind het stiekem wel wat hebben! Ik heb er helaas geen onbewerkte foto van (vergeten!) maar de kleur lijkt een beetje op de kleur van het eerste shirt.

Big&Heavy

Liefs, Floor
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage