9/16/2011

Sleek Sunset Palette

Ik heb in totaal 4 Sleek palettes, en allemaal heb ik ze gewonnen. Ook deze, die ik laatst, samen met deze Pout Polish, won op www.mycherise.nl. Ik hou van de zonsondergang/zonsopgang. In de winter kan ik terug van school enorm genieten van de steeds lager gaande zon, en als ik 's avonds uit mijn raam kijk kan ik de zonsondergang zien. Toen ik terug van vakantie kwam had ik dat een hele tijd gemist, doordat de zon achter de bergen ging rond die tijd. In ieder geval, dit palette vind ik heel mooi! Hij zit vol met mooie natuur tinten, en het is hét perfecte palette om een mooie look te creëren.


Het Sunset Palette zit net als alle andere Sleek palettes verpakt in een matzwarten doosje. In het doosje zit een spiegeltje, wat je handig kunt gebruiken voor als je onderweg bent, of ergens je make-up wilt bijwerken. 


Zoals je ziet zitten er in het palette meerdere tinten rood en oranje, roze, geel/goud en blauw. Ook zit er een zwarte kleur in, die bijna in elk Sleek palette te vinden is. Alle kleuren passen goed bij elkaar. 

En nu de swatches: 

In de linker helft zitten mooie rode tinten. In de kleurtjes zit een subtiele glans, echt heel mooi! 

En de rechter helft heeft juist de wat fellere kleurtjes. Ik vind geel en oranje heel mooi in een ooglook, in de look die jullie eind deze week zien heb ik geel verwerkt in mijn binnenste ooghoek. Die was -al zeg ik het zelf-  erg mooi geworden. Dit palette is echt een speeltje voor saaie dagen, en je kunt er alle kanten mee op. Ook in de kleuren van de rechter helft zit een mooie glans/shimmer. 

De oogschaduw is niet korrelig, en smeert makkelijk uit. De pigmentatie is top, zoals je kunt zien op de swatches. Alle swatches zijn gemaakt met een veegje oogschaduw. De kleuren zijn erg makkelijk te blenden, en blijven ook nog eens de hele dag perfect zitten. 


Ik ben een echte Sleek Palette fan, en ook dit keer ben ik weer tevreden gesteld. Hebben jullie al gezien dat er weer een nieuwe aankomt met de naam: 'Me, Myself en Eye'? Een voorproefje daarvan kun je hier zien. 

Welke Sleek palettes heb jij in je bezit? En welke zou je nog graag willen?

Liefs, Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage