10/27/2011

Mijn drie favoriete webshops.

Shoppen 'in het echt' is al leuk, maar stiekem vind ik online shoppen nog veel leuker. In real life moet je je soms door de menigte heenvechten om een leuk kledingstuk en/of leuke LE make-upjes te bemachtigen, maar online kan het allemaal lekker op je gemakkie. Ik breng mijn tijd dan ook graag door op internet op zoek naar nieuwe spullen die me weer helemaal blij maken. In deze post ga ik jullie vertellen waar ik het allerliefst shop!


Met stip op nummer één staat eigenlijk toch wel H&M Online. Toen ik op de middelbare school terecht kwam had ik wel eens van de H&M gehoord (halloooo! Ik leefde echt onder een steen...) maar ik was er eigenlijk nog nooit echt binnen geweest. Pas na een paar shopsessies met vriendinnen begon ik de H&M steeds leuker te vinden, en toen kwam ik er ook nog achter dat ze een enorme online shop hadden! Sindsdien bestel ik daar als ik weer leuke, basic kleren nodig heb.


Op twee staat zeker weten Boozyshop. Een tijdje geleden was ik een trouwe bezoekster van deze webshop en nu vind ik het nog steeds superleuk om gewoon even rond te snuffelen naar mooie make-upjes. Sleek, Trind, NYX... supertoffe merken, en Boozyshop verkoopt het allemaal! Neem vooral even een kijkje, want Maaike, de eigenaresse, heeft nog veel meer leuke merken in haar webshop.


En als derde, maar zeker niet de minste, Sieradenkistje.nl . Niet normaal hoe leuke sieraden deze webshop verkoopt! Hier heb ik mijn eerste écht leuke sieraden gekocht. Misschien weten jullie het nog wel: een uilenring en een brillenketting. Ook weer bij deze webshop zit ik vaak te snuffelen, omdat hun assortiment alleen nog maar uitbreidt! Het is zeker de moeite waard om ook hier een kijkje te nemen.

Wat is jouw favoriete webshop?

Liefs, Floor
(sweethippos@hotmail.com)

PS: ik had zin om me even uit te leven met GIMP.

nRelate Posts and Homepage