10/11/2011

Our Guest #1 | Happy Quotes of Kimberley

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproep voor gastbloggers. Een aantal meiden reageerden enthousiast, en daarom krijgen jullie deze week een aantal andere blogs dan normaal. Vandaag Kimberley, die erg leuke quotes heeft opgezocht voor jullie. Kijk maar mee. 
Na wat warme schoolweken waren er weer plotselinge regenbuien, harde windstoten en een koude temperatuur. En zeker als het binnenkort weer heerlijk gaat sneeuwen (lees: sneeuwballen op je gegooid krijgen, zelf ingepeperd worden en 50x van je fiets af vallen door de gladheid), hebben veel mensen er weer énorm veel zin in om naar hun school en/of werk te gaan. En omdat de meeste er zoveel zin in hebben, kunnen we natuurlijk mooi wat extra positiviteit gebruiken. Daarom hebben we een prachtig artikeltje vol met opvrolijkende en positieve quotes voor jullie! 

Als je de stille hint nog steeds niet begrepen hebt; maak je niet druk om ieder klein ding dat mis gaat in je leven, maar geniet juist van al die kleine dingen die je leven zo leuk maken. Dat ene lach moment met je vriendinnen of die ene kop warme chocolademelk bij de haard in de winter. Want geef maar toe, lachen is toch een van de beste en leukste dingen die je kunt doen? :) 


Liefs Kimberley
& Marjolein en Floor
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage