10/23/2011

Pretty Hippos Battle | Regenboog!


Stem op je favoriete look in de sidebar. Kies de mooiste, origineelste of voor jou aantrekkelijkste look.
Het is weer tijd voor een nieuwe ronde. Dit keer hebben wij gekozen voor het thema 'regenboog', en hierbij hebben wij allemaal een ooglook gemaakt. Voor we de looks gaan bekijken eerst even de tussenstand. De winnares krijgt 3 punten, de 2e 2 punten en de laatste 1 punt. Nina was de grote winnaar van de Barbie look, wij (Floor en Marjolein) eindigden gelijk. De punten:
Nina: 3
Marjolein: 2
Floor: 2
Look Marjolein:


Regenbogen, ik ben fan! Als de zon schijnt en het regent ben ik altijd voor het raam te vinden: 'Waar is de regenboog?' Ook hou ik enorm van kleur. Voor deze look pakte ik mijn 3 Sleek palettes erbij, om eens lekker los te gaan op mijn oog. Ik ben wel opzich wel tevreden met het resultaat (tot ik de look van Nina en Floor zag, haha), hoewel het totáál anders is dan ik in mijn hoofd had, ik heb helaas een te kort aan felle kleuren. Ik heb de kleurtjes enorm in elkaar laten overlopen, en de look toch nog vrij rustig gehouden. 

Look Floor


De vorige keer heb ik me nog vrij ingehouden, en bij dit thema kreeg ik de gelegenheid om meer los te gaan. Helaas is hij een klein beetje mislukt doordat de kleuren heel erg in elkaar zijn overgelopen, maar uiteindelijk ben ik toch blij met het resultaat omdat ik mezelf overtroffen heb. Ik heb kleuren uit het Metal Mania palette gebruikt, maar ook wat losse pigmenten van allerlei merken. Tot slot nog een laagje mascara en klaar!

Look Nina
In mijn rainbow look wilde ik graag alle kleuren uit de regenboog gebruiken, niet alleen een paar felle kleuren om het regenboog-idee te krijgen. Na een beetje denken hoe ik zo veel kleuren in één look kon verwerken en een beetje experimenteren met mijn 88 Shimmer palette kwam dit er uit, en een regenboog is het zeker! Het ging niet zo soepel als ik had verwacht (of eigenlijk gehoopt) maar ik ben toch tevreden met het resultaat.


Liefs, Marjolein, Floor en Nina
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage