11/27/2011

Battle | Wie wint?

Het is nu ongeveer zes weken geleden dat wij en Nina begonnen met de Pretty Hippos Battle. En het is nu tijd om de winnaar bekend te maken. Als je regelmatig op Sweethippos / Pretty Up kijkt, dan kan je waarschijnlijk al raden wie dit is geworden. Maar eerst gaan we even een korte terugblik werpen op de afgelopen zes weken.

Op 9 oktober kwam de eerste battle online, met het thema 'Barbie'. Niet geheel tot onze verrassing won Nina deze ronde, met de look die je hieronder ziet. En verder heel toevallig: Floor en Marjolein hadden precies evenveel stemmen. Dat bracht ze op een gedeelde tweede plek.
Het volgende thema die de battle droeg was 'Regenboog'. Een aardig lastig thema om mee te werken! En dat bleek voor Marjolein en Floor, omdat Nina deze ronde weer won. Dit keer kreeg Floor echter de tweede plek toegewezen, en Marjolein de derde.


De dag voor Halloween was het tijd voor de derde battle, met een niet geheel ontoepasselijk thema ;) Dit keer was het de bedoeling een Halloween nailart te maken. Het scheelde niet veel, maar dit keer won Floor, Marjolein werd tweede en Nina dus derde. Plotseling waren de rollen omgedraaid!

Na drie battle's werd de finale aangekondigd, en we zouden weer een full-face look maken. Dit keer was er geen thema: het ging om je eigen creativiteit. Ook hadden we afgesproken dat alle punten kwijtgescholden zouden worden, en dat we met een schone lei zouden beginnen. De winnaar van deze battle zou dus ook de uiteindelijke winnaar zijn. Heel spannend, en wat werd er weer massaal gestemd!
Dan is het nu tijd om de winnaar aan te kondigen.

 De winnaar van alle battle's met 54 punten is:

Floor!

Nina heeft een verdiende tweede plek gehaald met 34 punten, maar helaas viel Marjoleins look niet bij jullie in de smaak en wordt zij derde met 12 punten.

Dit was dan toch echt het einde van alle battle's. We hopen dat jullie er deze zes weken van genoten hebben!

Liefs, Floor, Marjolein en Nina
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage