11/10/2011

Herôme W.I.C | Havana

Op mijn verjaardag kwam mijn tante met dit leuke lakje aanzetten. Lekker vrolijk, en bomvol glittertjes, en daardoor een leuk lakje tijdens deze grijze, sombere dagen. Ik heb nog een andere W.I.C lakje, en die bevalt goed, en daarom was ik erg benieuwd of deze weer net zo fijn zou zijn. 

Dit lakje heeft een lang steeltje en een vrij small kwastje, en daardoor lakt hij heel makkelijk. Het is niet zo dat je er mee zou kunnen stripen, maar hij is toch smal genoeg om overal bij te kunnen zonder dat je hele nagelriemen onder de nagellak zitten.

En dan het kleurtje, wat een vrolijkheid. Ik vind oranje altijd leuk, maar dit is toch iets bijzonderder door de leuke glittertjes die erin zitten. 


Het lakje is niet helemaal dekkend, je ziet na twee laagjes nog vaag mijn witte randjes erdoor. Bij dit nagellakje vind ik het niet erg, het staat juist wel leuk. 

Ik vind het een leuk lakje, en ondanks de prijs, €7,50 wat ik toch nog een beetje prijzig vind voor een nagellak, ga ik denk ik toch binnenkort nog meer halen. De kleurtjes zijn altijd erg gevarieerd en vrolijk.

Liefs, Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage