11/03/2011

Picture moments #9 | Bellen & Beekbergen


Het is al bijna een maand geleden dat ik een Picture Moments heb gedaan. Juist nu mijn favoriete seizoen aangebroken is, had ik iets minder zin om te gaan fotograferen. Echt niet leuk als je zo'n dip hebt!

Maar toch, ergens eind september had ik mezelf naar buiten gesleept om toch nog een laatste 'zomershoot' te doen met mezelf. Dat was de eerste keer dat ik in mijn eentje naar buiten ging met statief. Toch wel eng hoor. En genant, als er een wandelaar + hond aankomt en die dan een meisje van zichzelf foto's ziet maken. Maar hé, ik heb het overleefd. En deze foto's zijn eruit gekomen.

Flying Bokeh Bubbles.

Op fora kreeg ik de kritiek dat ik iets scherps in de voorgrond had moeten zetten, en daar ben ik het uiteindelijk mee eens. Helaas had ik alleen aan het effect wat de bellenblaas zou geven gedacht, en verder niet aan de uiteindelijke foto gedacht... Toch vind ik het wel leuk gelukt.

Flying Bokeh Bubbles II

Daarna was er nog een dag dat ik weer wakker werd van de opkomende zon, en dus ging ik nog even lekker van het (bijna) laatste zomerzonnetje genieten. Hier kwamen niet veel foto's uit, maar dat is waarschijnlijk gewoon omdat ik mijn bos al véél te vaak gefotografeerd heb ;)

Sunbeams.


Leafs.

Bokeh goes around.

Toen werd het alweer oktober. De eerste ronde van de Pretty Hippos Battle zou beginnen. Mijn look was af, hij moest alleen nog even gefotografeerd worden. Dat liep een béétje uit de hand. Ik begon me een beetje een barbie te voelen! Uiteindelijk kreeg ik foto's met allemaal gekke poses.

Say cheese!

Put your lipstick on.

I'm a crazy girl.

Kisses!

De laatste foto's die ik gemaakt heb komen uit Beekbergen. Ook daar is een lekker groot bos waar je kan fotograferen, alleen had ik een beetje pech: bijna alle bomen waren nog groen. Saai! Wel waren er al heel veel paddestoelen.

-

-

-

Dennenappel.

-


En tot slot een foto van mijn mama:
Anette.

Hebben jullie misschien suggesties / inspiratie voor mij voor foto's?

Liefs, Floor
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage