11/07/2011

Update & Reminder | WinWin een Goodiepakket

Vorige week kwam de winactie van het Goodiepakket online. Het valt ons eigenlijk een beetje tegen hoeveel mensen er meedoen tot nu toe, en dat heeft (denken wij) een reden: het zoeken van het plaatje. Forgive us if we're wrong.. Omdat wij toch veel tijd (en geld) hebben besteed om een leuke winactie voor jullie te organiseren hebben we besloten de regels een beetje aan te passen. Lees verder voor de nieuwe regels.

Wat je moet doen:
- In een reactie bij het officiele winactie-artikel duidelijk zeggen dat je meedoet, welke eventuele extra kansen je hebt gedaan en hoe je ons volgt.
- Ons volgen via Bloglovin of GFC

Wat je kan doen voor extra kansen:
- Ons volgen op twitter @MarjoleinZoet en @FloorvdBerg en het volgende bericht tweeten: 'Ik doe mee en maak kans op een Goodiepakket op http://sweethippos.blogspot.com #winactie @FloorvdBerg @MarjoleinZoet' 1 extra kans
- Zoek minimaal één exemplaar van het onderstaande plaatje (dit is een voorbeeld, en telt dus niet mee!), die ergens op Sweethippos verstopt zijn en mail de link, samen met je commentnaam naar sweethippos@hotmail.com. 1 extra kans
Een paar hints:
- zoek het artikel dat gaat over een mega land waar wij heel graag naartoe willen.
- zoek het artikel waarin wij onze eerste echte gratis gekregen spullen reviewen.
- zoek het artikel met daarin het allereerste filmpje dat op Sweethippos is geplaatst.

De mensen die tot nu toe al hebben meegedaan (en dus het plaatje hebben gevonden) krijgen sowieso allemaal 1 extra winkans, het moet natuurlijk wel eerlijk blijven.

Liefs, Marjolein en Floor
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage