12/24/2011

Een stukje december in foto's.

Vandaag ga ik in dit ietwat late artikel een stukje van mijn december laten zien. Ja, een stukje, want december is natuurlijk nog helemaal niet afgelopen! December was echt een hele leuke maand, waarin ik veel leuke dingen heb meegemaakt. De foto's die nu in een razend tempo voorbij gaan komen heb ik allemaal gemaakt mijn met mobieltje, en komen van Twitter. Het is echt waar, zelfs als ik mijn 550D niet bij de hand heb maak ik nog foto's ;) Hier komen foto's van ongeveer het begin van december tot nu.

Als ik lekker op de bank zit met de beentjes omhoog komt Kitty vaak ook even om de hoek kijken. Ze is heel goed in fotomodel spelen, en dat kun je hier wel zien! Is ze niet schattig?

Deze foto komt van 5 december: Sinterklaasavond! Ik kreeg van Marnix onder andere een bon voor Sieradenkistje.nl, en, hoe slim ik ook ben, ik maakte daar een foto van en zette het op Twitter. Ik veroorzaakte bijna een huge rel, hihi. Ook kreeg ik van papa en mama nog een bon voor de Coolcat, en die kon ik gelukkig wel safe op Twitter zetten ;)

Kitty is de slimste kat ooit. NOT. Voor het geval je deze foto niet zo goed kunt ontcijferen, zal ik even uitleggen wat Kitty hier nou weer probeert. Kijk, Kitty is zo ongeveer bang voor het kattenluikje. Daarom gaat ze zitten miauwen als ik boven zit (geen idee hoe ze dat weet) voor mijn raam, zo van 'mag ik pleaaase naar binnen?'. Ik maakte hier snel even een pic van haar terwijl ze weer zat te zeuren.

Op 3 december hebben Marjolein en ik zoals jullie weten met Fleur en Dajana gemeet in Zwolle. Bij de Inglot-counter kocht ik deze praaaachtige blush. Ik was er zo heppie mee dat ik hem alvast even op Twitter moest delen.

Kort daarna kwam mijn 50mm f/1.8 lens binnen! Ik was zo blij dat ik het bijna uitschreeuwde. Hij zit nu zo ongeveer standaard op mijn camera en I love it.

Hier had ik pijn. Beetje erg veel pijn. Ik speel namelijk elektrische gitaar zoals sommigen van jullie vast wel weten, en die snaren zijn zo hard dat, als ik iets te lang doorspeel, mijn hele vingers kapot zijn. Ik heb nog steeds niet genoeg eelt gekweekt...

Heeeerlijk als mama geen zin heeft om te koken en dan poffertjes meeneemt voor het avondeten. Jum!

Voor Engels moest ik een boekpresentatie houden, en daarvoor las ik The Lovely Bones. Ik was het alleen een beetje vergeten en anderhalve week van tevoren zat ik nog maar op bladzijde 42 van de 256...

Ik was twee daagjes ziek en mama zorgde heel goed voor mij. Heerlijk, zo'n bakkie thee.

De sieraden van Sieradenkistje had ik ondertussen al even binnen. De snorrenring heb ik op een gegeven moment bijna elke dag gedragen, zo tof vond ik hem!

Weer een Kitty-pic. Hier moest ik even een foto van maken omdat ze zo schattig zat :)

Kerst kwam er langzamerhand weer aan, en wat is er dan gezelliger dan non-stop kerstliedjes luisteren op Skyradio? Ik geef toe dat het na een tijdje wel vervelend werd...

Nou heeft mijn mobieltje niet zulke mooie camera resultaten, maar mijn 550D wel! Deze foto maakte ik met mijn 50mm lens, waarna ik er weer een foto van maakte met mijn mobieltje. Ik was wel even flabbergasted door die bokeh!

Ik kwam erachter dat ik in kledingnood zat. Wat moest ik wel ooit aantrekken met Kerst? Dit shirtje leek perfect, alleen €30,- voor een shirtje met pailletten erop vond ik toch iets te duur...

Ik heb werkelijk geen idee wat ik hier gefotografeerd heb. Weet jij het?

Ik had dringend een nieuwe achtergrond nodig op mijn computer. Deze deed me weer denken aan de zomer. Zucht, wat lijkt die ver weg...

Oh Christmas tree, oh Christmas tree...

Nog even blokken voor mijn herkansing maatschappijwetenschappen. En even lekker prutsen met mijn camera tegelijkertijd. Je snapt wel dat er van die toets niks meer terecht is gekomen. ;)

Deze kerstkransjes waren amaaaazing!

Mijn eerste kerstkaartje! Deze kwam van de allerliefste Marjolein.

Een sneak-peek van mijn zelfgemaakte kerstkaartje! Drie mensen zullen deze in de bus krijgen ;)

Woensdag 21 december was staakdag. Ik staakte door lekker niks te doen :D Wel ging ik even bij de kapper langs om mijn haartjes weer te kortwieken. Het ziet er veel beter uit dan eerst!

Ik kreeg nog twee kerstkaartjes in de bus! Deze kwamen van Marjolein en Fleur en Dajana.

Dit is de onduidelijkste foto ooit, maar op deze foto kun je zien dat pap en mam de muur bij de tafel bijna helemaal bruin aan het verven zijn. Onze huiskamer + keuken krijgt een hele make-over!

Tot slot wilde ik nog een mooi rood kleurtje op mijn nagels. Het probleem alleen was dat ik uit maar liefst drie rode lakjes kon kiezen! Ik heb uiteindelijk gewoon iene-miene-mutte gedaan...

Dit was een stukje van mijn december. Vinden jullie dit leuk om te zien en zo ja, willen jullie dit vaker? Voor nu wens ik jullie alvast een fijne Kerstavond!

Liefs, Floor

nRelate Posts and Homepage