12/04/2011

LWL & SH meeting | verslag

Al heel lang wilden we meeten, maar het uiteindelijke idee ontstond vrij spontaan. Een week voordat we zouden gaan besloten we af te spreken in Zwolle, omdat dat tussen ons in ligt, en het dus eerlijk was qua reizen. Niemand van ons was ooit in Zwolle geweest, dus we waren wel benieuwd.Het beginpunt was het station van Zwolle, waar Fleur en Dajana voor de Etos op ons stonden te wachten. Het was wel even raar om elkaar in real life te zien, maar het was direct gezellig. Na even zoeken kwamen we bij de  Tostiworld uit, waar we een lekkere tosti aten, en daarna gingen we naar de winkelstraat. Want daar draaide het natuurlijk allemaal om!


Na lang shoppen en veel kopen (Shoplog volgt donderdag) kwamen we bij misschien wel het hoogtepunt van Zwolle: De INGLOT. We zijn er denk ik wel drie kwartier gebleven, want wat is het mooi, veel en geweldig. Kiezen was dan ook onmogelijk, toch slaagden ik, Floor en Fleur. En Dajana gaat vast de volgende keer die mooie Blush inslaan! Hieronder even wat foto's van de Shop-in-shop INGLOT in Zwolle. Isn't it a heaven?


Eigenlijk wilde ik nog veel meer kopen, maar ik hield het bij een trio-freedom-systempalette, en Floor kocht een mooie Blush. Jullie gaan hier reviews van zien natuurlijk, en jullie zien die ook in het shoplog verschijnen.

Na deze vermoeiende INGLOT sessie was het tijd voor een stuk gevulde speculaas (Floor en Marjolein), een stuk appelkruimeltaart (Fleur) en een bakje chocolade-ijs (Dajana). Hier hebben we nog gezellig even zitten kletsen.


LEKKERRR.

Toen we de V&D uitkwamen was het al donker en gingen de winkels bijna dicht, dus liepen we weer richting het station. En helaas was het toen tijd om afscheid te nemen en gingen we allemaal weer richting huis aan. Een super gezellige dag, zeker voor herhaling vatbaar!

Liefs, Marjolein (en Floor)

(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage