8/31/2011

Shoplog | H&M, schoolspullen en Van Haren


Ik had nog steeds geen schoolspullen geshopt. OMG! Floor, school begint al volgende week. Ja, het werd dus tijd. Een agenda had ik gelukkig al, dus die hoefde ik niet meer te kopen. En wat is nou the best spot om schoolspullen te shoppen? Juist, de V&D. Dacht ik.

8/30/2011

Wie is Danbo?Misschien kennen jullie dit schattige poppetje al: Danbo. Het is praktisch een doosje met armen en benen die je kunt bewegen. Nou vind ik Danbo suuuuperschattig en wil ik heel graag de echte scoren, maar waarom zou je zelf niet een Danbo kunnen maken? Dat vroeg ik me dus ook af, en ik vond een template waarmee je zelf een Danbo in elkaar kon knutselen. Natuurlijk niet zo leuk en mooi als the real deal (want hij kan niet eens bewegen), maar toch een goed alternatief. Ik ging aan de slag en maakte de volgende foto's met mijn eigen Danbo!

8/29/2011

Mijn minst fijne make-up / beautyproducten.

Een paar dagen geleden had ik een Top 10 Make-up - tag op Sweethippos geplaatst, maar er is ook genoeg make-up die ik helemaal niet fijn vind! Voor vandaag draai ik de tag dus om, en vertel al mijn minst fijne producten aan jullie. Ik heb mijn hele stash doorgespit op zoek naar no-no producten. Als ik al aan deze producten denk dan dringt het wie-wie-wie geluidje van Psycho gelijk mijn hersens binnen...


8/28/2011

Een teken van leven uit Italië


Ik ben gezwicht voor een Wifi code op de camping. Ik had mezelf voorgenomen niet te internetten, want dat zou al snel minder vakantie voelen. Toch deed ik het, want ik miste het blog, werd steeds nieuwsgieriger naar de nieuwe layout en et is vandaag net iets te kOud om te zwemmen. Na een heerlijke week in Tsjechië aan het Lipnomeer zit ik nu al een nog heerlijkere week in Italië vlakbij Trento. In Tsjecho heb ik me enorm vermaakt, we hebben vaak gerodelt, af en toe gewandeld en lekker aan het meer gelegen. Nu in Italië is het elke dag warm (tussen de 30 en 37 graden) en ik lig dan ook elkedag heerlijk te bakken aan het zwembad. Bruin ben ik redelijk, voor mijn doen in ieder geval wel! De bergen hier zijn heel heel mooi en ik en mijn zusje hebben sinds een paar dagen maatjes waar we savonds mee chillen.
Ik kom waarschijnlijk vrijdag avond thuis, tot die tijd moeten jullie me nog even missen.

Ciao! Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

8/27/2011

Inspiratie | Cinemapgrahps

Een tijdje geleden maakte ik kennis met de zogeheten cinemagraphs. Cinemagraphs zijn kleine minifilmpjes, maar niet zomaar minifilmpjes. Ze zijn bijna betoverend! Dat komt omdat er maar een deel van het plaatje beweegt, zoals een stukje haar of iets anders. Kijk mee naar een heleboel gifjes die ik verzameld heb.

8/26/2011

Catrice LE | Bohemia

In oktober heeft Catrice weer een leuke LE voor ons in petto! Deze Limited Edition heeft de naam 'Bohemia' gekregen en vertaalt de new bohemian stijl uit de nationale modesteden naar het hier en nu. Tof of niet?!

Sorry voor deze überlelijke collage, GIMP wou echt niet meewerken! :(

8/25/2011

Nailart | Pink Bunny

Terwijl ik gisteren zonder inspiratie zat, kwamen mij wat meiden te hulp geschoten op Twitter, waaronder Marjolein. 'Doe een nailart!' zei ze. En waarom niet? dacht ik. Ik heb tenslotte al heel lang niet meer gefreubeld met mijn nagels. Ik moest eerst inspiratie opdoen, want zomaar iets in het wilde weg doen werkt nooit bij mij. Op Youtube vond ik een paas-tutorial met konijntjes en kuikentjes. Konijntjes: altijd cute! Kuikentjes: alleen cute met Pasen. Je kan dus wel raden wat je vandaag ziet in deze nail-artpost: konijntjes.Dit zijn niet de echte kleurtjes, er zit een effect over de foto.

8/24/2011

Tag | Top 10 Award


Een tijdje geleden heeft Miranda ons de Top 10 Award doorgegeven. Dank je wel nog daarvoor! Bij deze tag is het de bedoeling dat je de Top 10 foto in het artikel zet (check), je een lijst maakt met je top 10 make-upjes (bijna check) en tien andere bloggers tagt (bijna bijna check).1. Nagellak | Oei, dit is toch wel één van de moeilijkste. Ik heb namelijk meer dan 50 nagellakjes (ah jonge wat weinig)! Ik hou vooral van groen, lichtblauw en rood. Oh ja, en taupe! Maar toch is mijn favoriete lakje Choose Me van Essence. Al die blauwe en groene sparkles, I'm lovin' it!

8/23/2011

Picture moments #7 | Vlinders en maïs.

Eergisteren was het een aardige dag, en zelfs de vlindertjes kwamen weer naar buiten! Met Fred, mijn analoge Canon en m'n 550D (waar ik nog geen naam voor heb) ging ik naar het bos aan de overkant van mijn huis en daar heb ik wat fotootjes gemaakt. Niet veel, maar een paar. En toen ik weer thuiskwam zat daar zo'n mooie dagpauwoog (geloof ik) in onze tuin. Het was nogal 'point and shoot', want hij was heel druk aan het rondfladderen!

Sepia Butterfly.

8/22/2011

Floor loves tv-series!


'Welke dag is het vandaag...? Oh, mijn favo serie begint zo!' Als ik van school kom doe ik niets liever dan een uurtje een aflevering van één van mijn favoriete series kijken. Je kan me wakker maken voor realityseries, maar ook van detectives en misdaadseries ben ik weg. Daarom ga ik jullie vandaag doodgooien met mijn favoriete series.
8/21/2011

Attentie, attentie!

Hoi lieve bezoeksters van Sweethippos,

maybe you noticed: Evelien, a.k.a. Fotografille heeft onlangs een fotowedstrijd georganiseerd, en ik ben één van de gelukkigen die uitgekozen is om een supergave cameraketting te winnen! Maar om te winnen heb ik stemmen nodig, veel stemmen, en die kunnen jullie me geven! Het enige wat je hoeft te doen is op deze link klikken en te stemmen op 'Floor'. Dank jullie wel alvast!

Marilyn is crying.

Liefs, Floor
(sweethippos@hotmail.com)

KIKO Wishlist

Als ik in Italië ben ga ik ook natuurlijk even langs een KIKO store. Vorig jaar is me die make-up goed bevallen, en ik ga dit jaar zeker even wat kopen. In het Romeo & Julliet stadje Verona zit toevallig een KIKO, dus ik ben blij! Kijk mee op mijn wishlist.


8/20/2011

Catrice | Sir! Yes, Sir!


Het lijkt wel herfst, vinden jullie ook niet? En daarom is het echt niet erg een keer een wat warmer en donkerder lakje op te doen. Met 'Sir! Yes, Sir!' kom ik dan ook helemaal in de herfststemming. Misschien nog een beetje vroeg, maar ik vind de herfst een van de leukste en mooiste seizoenen :)

8/19/2011

Mijn Creatieve Mind #2

In dit artikel liet ik jullie al een aantal bladzijden zien uit mijn inspiratieboekje. Ik heb er de laatste weken weer heel wat in gewerkt, agressief allemaal bladzijden uit tijdschriften gescheurd (ik ga ze toch niet meer lezen) en zelfs met een tasje van de ZARA ben ik aan de slag gegaan. Kijk mee.


8/18/2011

H&M Wishlist | Herfst...?

Sinds die herfstcatalogus van de H&M bij mij op de mat viel houdt die hele collectie me dag en nacht bezig.
'Oh, dat blazertje is echt vet.' | 'Iek, eigenlijk moet ik nog zoiets hebben!' | 'Die schoenen zijn amaaaazing !!'
Vandaar dus weer deze wishlist.


Blazer | Deze wil ik omdat de kleur supergaaf is, en ik gewoon heel erg van blazers hou.
Hemdje | Ik heb nog gewoon geen één wit hemdje, omfg!
Coltrui | Deze staat het meest onderaan eigenlijk, omdat ik deze niet écht nodig heb (en de rest wel Floor? Ja, tuurlijk...)
T-shirt | Bam, wat een kleur. Ik speel altijd op safe met kleuren (zwart, natuurtinten) dus een keer een fel t-shirt mag wel eens.
Broek | Ja, ik heb pas een spijkerbroek gekocht, maar ik vond de kleur zo tof!
Enkellaarsjes | Ik heb ze nodig.
Ring | Oké. een ring heb je niet altijd nodig, maar ik heb maar één ring en ik wil meeeer!
Panty | Je ziet het niet goed in de collage, maar er zit een soort kantachtig design op. Erg cool! En aangezien mijn andere panty's vergaan zijn móet ik een nieuwe.

Wat hebben jullie nodig qua herfstkleren? (Lees: wat wil je heeeel graag hebben?)

Liefs, Floor
(sweethippos@hotmail.com)

8/16/2011

Herôme | Nagelriemcrème

Mijn nagelriemen zijn een hel. Pijnlijke velletjes en vaak ontstekingen. Niet echt een mooi gezicht op swatch foto's, en dat is niet eens het belangrijkste, het is gewoon pijnlijk! Ik wou eigenlijk Lush Lemony Flutter, maar er is geen Lush hier in de buurt, en ik had geen zin om op internet te bestellen. Toen ik zag dat alles van Herôme 50% korting was bij Kruidvat, rende ik erheen. Ik griste deze mee voor €4,25. De crème is bedoeld om naast perfect gelakte nagels ook mooie en verzorgde nagelriemen te hebben. Lees verder voor de review.

8/15/2011

Catrice | Up In The Air

Blauwe luchten waren ver te zoeken deze zomer, maar de zomerse lakjes niet! Ik scoorde deze, Up In The Air, in de sale bij de Kruidvat voor €1,25. Ik word er helemaal vrolijk van, van dit hemelsblauwe kleurtje.
8/14/2011

Floor en Twitter. Iz it possibol...?

Yes, it is! Sinds gisteren acht duur dertig 's avonds heb ik dan toch echt Twitter. Amazing right? Ik heb het nooit eerder aangemaakt omdat ik dacht dat ik het toch niet veel mee zou doen, en ik zou het alleen maar aanmaken om met winacties mee te doen (hehe) enzovoort enzovoort. Maar ik was toch wel nieuwsgierig wat er allemaal in die community gaande was, dus toen heb ik me toch echt ingeschreven.

Ik ga natuurlijk doen wat iedereen op Twitter doet. Praten en kwebbelen en vertellen over mijn dagelijks leven! Maar ik zet ook neer wanneer er een update komt op Sweethippos (soms, want we plannen onze artikelen nu om 09.00 en da's nog iets te vroeg om uit bed te stappen ;), etcetera. En wil je me volgen? Leuk! Klik op het plaatje hieronder om naar mijn Twitterpagina te gaan.


Liefs, Floor
(sweethippos@hotmail.com)

Vakantie Leesvoer!

Vakantie is bij mij altijd hét moment dat ik enorm veel lees. 'S ochtends in bed, 's avonds in bed, aan het zwembad, in een luie stoel in de zon. Als het boek maar goed is lees ik hem overal. Ik ben nog nét niet in staat om op de wc te gaan lezen. Ook voor mijn vakantie (ik ben gister weggegaan voor 3 weken, eerst een weekje Tsjechië en daarna twee weken Italië) wou ik naar de bieb gaan, maar toen ik terugkwam van werken had mijn moeder een aantal boeken van de bieb voor me meegenomen, hoe lief. Een extra grote verrassing dus wat ik van de boeken ga vinden. Plus ik kocht zelf nog twee boeken, tijdschriften en vakantieboeken. Kijk mee!


8/13/2011

Catrice | Ultimate Colour Lipstick in Maroon


In deze shoplog kwam deze lipstick ook al voorbij, en wat een plaatje is het toch. Vandaag krijgen jullie er een review van voorgeschoteld. Deze lipstick van Catrice vond ik al goed, dus waarom de Ultimate Colour Lipsticks ook niet...?

8/12/2011

Shoplog HEMA + Budget tip

Woensdag ging ik naar de bioscoop, en na die tijd nog even naar de Hema. En je gelooft het of niet, ik liep er zomaar tegen een bak aan met allemaal geweldige dvd's. 1 dvd voor €5 en 2 dvd's voor €8! Ik kon het niet laten en nam er 4 mee. Die kan ik dan lekker onderweg naar Tsjechië kijken! Vanaf morgen ben ik voor drie weken op vakantie, eerst een weekje Tsjechië en dan nog twee weken Italië. Hopelijk wordt het mooi weer! Ik ga jullie missen hoor.8/10/2011

Picture moments #6 | Random foto's

Vorige week waren we een weekje op bezoek bij mijn opa op camping 't Spoek, waar we twee keer per jaar komen. In de herfst, waar het daar dan op z'n mooist is (kan niet wachten!), en in de zomer. En het mag dan een camping voor oude mensen zijn (grapje!), ík heb het altijd heel erg naar mijn zin. Er worden altijd hele leuke dingen georganiseerd! Dit keer hadden we geluk, want die week werd de autopuzzelrit georganiseerd. Suf? Welnee! We hebben een hele leuke dag gehad, en het was prachtig weer. Ook heb ik onderweg nog wat foto's geschoten, en omdat het toch wel een beetje een vast onderdeel is hier op Sweethippos laat ik ze natuurlijk aan jullie zien. Niet zo veel dit keer, komt door het gebrek aan mooie weer!

Buddha.

8/09/2011

EOTD met het Oh So Special Palette

Ik was helemaal niet van plan om me uitgebreid op te maken vandaag, maar toch deed ik het. En eigenlijk vind ik de look zó geslaagd dat ik hem even met jullie moest delen :D


8/08/2011

Collective Shoplog | Catrice, Nivea, New Yorker etc.


Sjopperdiesjop! Deze vakantie heb ik niet extreem veel geld uitgegeven, wat ik trouwens wel van plan was. Ten eerste, toen ik op vakantie in Frankrijk was, kon ik geen f*ck vinden, want de enige make-up die daar in de buurt was lag in de Super U en was óf heel duur en mooi, óf heel goedkoop en lelijk. Helaas geen middenweg... Wel hadden ze een gave riem voor €7,50, dus die mocht mee naar huis.8/07/2011

Golden Rose | Scale Effect no. 5

Deze flakie had ik al een tijdje op het oog. Flakies are just beautiful, maar Nfu Oh nagellak is zó duur! Daarom bestelde ik laatst van mijn gewonnen €30 Enchantra tegoed deze flakie van Golden Rose. Ik swatchte hem over twee kleuren.


8/06/2011

Cupcakes met Chocoladebotercream


Bij Nina zag ik laatst een heel lekker recept voor Cupcakes met Chocoladebotercream. 'Aan de slag!' Dacht ik. Zo kwam het dat ik (samen met mijn zusje Suzanne) naar de supermarkt ging om alle ingrediënten te krijgen. Direct toen we thuiskwamen begonnen we met bakken. 33 (!) cupcakes haalden we uit het recept. Ook proberen? Lees dan verder. 

8/05/2011

Nieuwe Zonnebril Sjonnie

Dit is m dan, Sjonnie de zonnebril. Ik had al een andere Sjonnie, maar omdat die Sjonnie en ik iets minder goede vriendjes werden, besloot ik een andere te kopen. Bij de V&D, voor €10,95 nam ik deze Sjonnie mee. Hij en ik zijn onafscheidelijk als de zon zich laat zien, en bovendien passen we perfect bij elkaar.

8/04/2011

Tag: Ben jij een echte beautyfreak?

Ik hou van tags, en wilde eigenlijk al een hele tijd deze tag krijgen. Toen ik hem zag bij Aranka en eronder stond dat als je dacht: 'Goh, wat een leuke tag' dan mocht je hem overnemen. Laat dat nou net zijn wat ik dacht :D Hierbij dus de tag: Ben jij een echte beautyfreak? Ik ben benieuwd naar het antwoord...


8/03/2011

Mijn favorieten van juli.


Tadam! Ook ik ga gebruik maken van deze beroemde en beruchte rubriek. Ik vind het zelf ook altijd heel leuk om te zien welke producten beautybloggers nou fijn vinden, dus waarom zou ik het zelf niet doen? Ik ga het niet alleen over mijn favo make-up producten hebben, maar ook boeken en nog wat random dingen.

8/02/2011

EOTD: Blue Sky

Het is weer tijd voor een ooglook, gemaakt met het Sleek Original Palette! Ik hou altijd erg van blauw, en verwerk dit dan ook graag in mijn oogschaduw. Eigenlijk een hele simpele look dit keer. Kijk maar mee en oordeel zelf!

8/01/2011

Ik kan wel een maskertje gebruiken.

Na twee vermoeiende weken zit ik dan weer eindelijk thuis achter mijn computer met het enorme beeldscherm. Gisteren zijn we rond kwart voor tien 's ochtends vertrokken, terug naar huis. Aardig 'laat',  maar we waren zo moe na die onrustige nacht die de nieuwe Fransen hadden veroorzaakt dat we maar anderhalf uur later weg gingen. De reis zelf was heerlijk relaxed, afgezien van de maandelijkse pijntjes, en om half elf kwamen we bij ons huissie aan. Heerlijk geslapen in mijn eigen bed, en de volgende ochtend: argh!

nRelate Posts and Homepage