11/30/2011

Spam je blog #3

Wij hebben weer zin om leuke blogs te ontdekken. Dus spam hier je eigen blog, of die van een ander.

Liefs, Floor en Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

11/29/2011

EOTD | Sleek Sunset Palette

Op een grijze zondag ging ik me weer eens lekker uitgebreid opmaken. Dat doe ik niet zo vaak, door de week heb ik er gewoonweg geen zin in, geen tijd voor of ik moet werken. Zaterdagen en zondagen zijn dus geweldig om lekker te tutten.

Eeh, sorry, dit was nog voor de paar wekelijkse 'epileer' sessie. 11/28/2011

Filmpje | Een paar van mijn favo films.Dit was een kleine greep uit mijn favo films. Zoals je hebt gezien zijn dit vooral wat oudere films: ik heb het gevoel dat de wat modernere mij minder trekken. Deze films vind ik heel 'leuk, enzo' ;) Je kan wel merken dat dat de twee stopwoordjes in dit filmpje waren.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een keer mijn favo films te zien!

Liefs, Floor
(sweethippos@hotmail.com)

11/27/2011

Battle | Wie wint?

Het is nu ongeveer zes weken geleden dat wij en Nina begonnen met de Pretty Hippos Battle. En het is nu tijd om de winnaar bekend te maken. Als je regelmatig op Sweethippos / Pretty Up kijkt, dan kan je waarschijnlijk al raden wie dit is geworden. Maar eerst gaan we even een korte terugblik werpen op de afgelopen zes weken.

Op 9 oktober kwam de eerste battle online, met het thema 'Barbie'. Niet geheel tot onze verrassing won Nina deze ronde, met de look die je hieronder ziet. En verder heel toevallig: Floor en Marjolein hadden precies evenveel stemmen. Dat bracht ze op een gedeelde tweede plek.
11/26/2011

Tips en Tricks om van je gespannenheid af te komen.

Ben jij ook zo iemand? Iemand bij wie het lastig is om, als je het echt even nodig hebt, je hoofd leeg te maken van al die gedachten die van de hak op de tak springen? Ook ik heb er soms last van (vooral tijdens proefwerkweken, brr) en dan kan ik wel wat ontspanningstips gebruiken! Vandaag zet ik voor jullie ook wat tips in een artikel die misschien wel kunnen helpen. Heel handig voor op een relaxte zaterdag, hihi.


Ontspanningsoefeningen
Deze oefeningen zijn er speciaal voor bedoeld om je hoofd helemaal leeg te maken.

'Sitting Bull'
Ga op een stoel zitten met je rug tegen de leuning, en leg je handen ontspannen in je schoot.
Doe nu je ogen dicht en adem een paar keer diep in en uit.
Probeer dan je billen op de stoel, je rug tegen de leuning, je voeten op de grond en je handen in je schoot te 'voelen'.
Ontspan je schouders en zucht diep, en nog eens. Herhaal dan nog eens het 'voelen'. Je schouders zijn zacht en ontspannen. Blijf nog even rustig in- en uitademen en doe dan je ogen weer open.
Hoe voel je je nu?

11/25/2011

NOTD | Pandanails Tutorial

Al een hele tijd was ik van plan om deze nailart te maken. Dit weekend had ik geen huiswerk door de toetsweek, en daar ging ik dan eindelijk aan de slag. Ik had het niet verwacht, maar ik vind het hartstikke leuk geworden. Wil je hem ook maken? Ga snel aan de slag!

11/24/2011

Fotograaf | Annie Leibovitz

Er zijn echt talloze fotografen, maar vandaag wil ik er eentje in de spotlight zetten: Annie Leibovitz. Als je zelf veel foto's bekijkt op internet dan ken je waarschijnlijk haar Disneyserie wel. In deze serie heeft ze celebrities omgetoverd tot Disneyfiguren, en de foto's vervolgens met Photoshop in elkaar gezet. Betoverend mooi, vind ik zelf! Vandaag ga ik een artikeltje wijden, geheel aan Annie omdat ik haar foto's zo tof vind.

"Annie Leibovitz (1949) is een Amerikaanse fotografe van wereldfaam. Ze werkte voor het blad Rolling Stone, voorVanity Fair en Vogue. Wereldberoemd zijn haar iconische foto’s van de hoogzwangere filmster Demi Moore en van Whoopi Goldberg in een bad vol melk. Van Leibovitz verschenen onder meer de fotoboeken Photographs(1983), Photographs 1970-1990 (1991), Olympic Portraits (1996), Women, in samenwerking met Susan Sontag (1999), American Music (2003) en A Photographer’s Life, 1990-2005 (2006), Leibovitz heeft lang een relatie gehad met Susan Sontag. Zij woont met haar drie kinderen Sarah, Susan en Samuelle in New York."
Bron: debezigebij.nl

11/22/2011

Music Time | Herfstnummers

Er zijn natuurlijk kerstnummers, zomernummers, maar ook herfstnummers. Vandaag deel ik mijn favoriete herfstnummers, die je lekker kunt luisteren als je met een gezichtsmaskertje in je bed een tijdschrift ligt te lezen.

11/21/2011

NYC | Liquid Eyeliner

Vrijdag ging ik uit school lekker shoppen met Marjolein na de eindeloze toetsweek, en dat hadden we zeker wel even verdiend. Onder andere nam ik deze Liquid Eyeliner van NYC mee, omdat mijn andere eyeliner op was nadat ik hem zo veel had gebruikt. Vandaag ga ik hem voor jullie reviewen. Is hij goed zwart, heeft hij een fijn kwastje en is hij budget-proof...?


11/20/2011

Battle | De Finale!


Na drie rondes is het nu tijd voor de finale van de Battle! Jullie hebben allemaal massaal gestemd, en uit elke ronde is een duidelijke winnaar gekomen. We werkten eerst met punten, maar we hebben besloten met een schone lei te beginnen, zodat iedereen in de 'finale' gelijke kansen heeft. We hadden geen thema, en daarbij heeft iedereen iets héél anders bedacht. Maar dan bedoel ik het ook iets héél anders. Kijk maar mee, en stem op je favoriet. Dat kan in de sidebar.

11/19/2011

Essence Vampire's Love | Nagellak

De nieuwe LE van Essence, Vampire's Love, was niet perse een collectie waar mijn oog meteen op zou vallen. Maar toch. Ik zag swatches van 'Good Old Buffy', één van de nagellakjes, en ik was verkocht. Letterlijk, ongeveer. Want twee van de vier nagellakjes van deze collectie verdwenen in mijn winkelmandje!

De eerste kleur die ik voor jullie swatch is 'The Dawn Is Broken'. Dit zou ik omschrijven als een lichtgrijze kleur met blauwe zilveren glitters!
11/17/2011

Last days to enter!


Als op de een of andere manier deze winactie aan je ontgaan is, en je wilt toch nog graag meedoen, doe dat dan hier.
Je hebt nog tot en met morgen.
(sweethippos@hotmail.com)

Mijn hectische woensdag


Het idee van gister was goed. Ik hoefde pas om half 11 op school te zijn voor een toets, dus zette ik mijn wekker om 8 uur. Iets te vroeg, zodat ik lekker nog even kon lezen. Na het ontbijt samen met mijn zusje wilde ik rustig gaan douchen, toen ik er opeens achter kwam dat de carport-reinigingsdienst op de stoep stond. Daar hoef ik verder niks mee te doen, maar het is toch een vervelend idee dat er mannen op hoogwerkers de ramen en de carport schoonmaken. Rustig douchen kwam er dus al niet meer van. 

11/15/2011

Sleek | PPQ palette


Toen ik zag dat dit palette uit zou komen zette ik direct mijn zinnen erop, en wachtte tot hij in een Nederlandse webshop verscheen. Dat kwam hij, en toen ik er eentje voor mezelf bestelde, kochten we er ook direct  eentje voor jullie. Die kun je winnen in het Goodiepakket. Nog niet meegedaan? Klik hier. Na de hele tijd pech gehad te hebben met foto's maken (te donker, batterij leeg, toetsen) heb ik dan nu eindelijk de swatches voor jullie. Kijk mee.

11/13/2011

Madonna's Eerste Parfum | Truth or Dare

Laatst kwam er een persbericht binnen waar ik toch wel blij van werd: Madonna komt met een parfum! Ik heb nog helemaal niet erg veel parfums, maar toch houd ik er de laatste tijd steeds meer van en begin ik het ook meer te 'sparen'. Madonna's parfum krijgt de naam 'Truth or Dare'. Hij krijgt een bloemige geur, met vanille en houtsoorten. En is op die manier een tijdloze, maar moderne, geur. 
De geur komt in mei 2012 in de winkels.

Ben jij hier benieuwd naar of skip je hem liever?

Liefs, Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

11/12/2011

Beugelloos.

Vanaf 10 november 2011 ben ik officieel beugelloos. Na een lang jaar en tien maanden met een beugel rondgelopen te hebben (buitenboordbeugel niet meegerekend ;) mocht hij dan eindelijk de prullenbak in. Vier maanden langer dan verwacht, maar toch ging het voor mijn gevoel redelijk snel allemaal, met die beugel. En nu, na dat jaar en die tien maanden, ben ik geen beugelbek meer!
Nadat ik behandeld was keek ik meteen in de spiegel bij de orthodontist, en het eerste wat ik serieus dacht was: ´Eekhoorn!´. Ik zag er meteen totaal anders uit. ´Wow. Je neus, je mond én je lippen!´, zei Marjolein toen ze mijn nieuwe ik voor het eerst zag.

Maar hoe zag het er nou ook al weer uit vóórdat ik beugelloos was?

Err...?

Nou, zo dus.

11/11/2011

YEAH- Momenten


Het is toetsweek, ik heb het druk en er verschijnen erg weinig artikelen. Daarom nu even een artikeltje met momenten waar ik echt blij van word. Kleine of grote momenten, of waar het ook mee te maken heeft. Hier word ik blij van:

11/10/2011

Herôme W.I.C | Havana

Op mijn verjaardag kwam mijn tante met dit leuke lakje aanzetten. Lekker vrolijk, en bomvol glittertjes, en daardoor een leuk lakje tijdens deze grijze, sombere dagen. Ik heb nog een andere W.I.C lakje, en die bevalt goed, en daarom was ik erg benieuwd of deze weer net zo fijn zou zijn. 

11/07/2011

Update & Reminder | WinWin een Goodiepakket

Vorige week kwam de winactie van het Goodiepakket online. Het valt ons eigenlijk een beetje tegen hoeveel mensen er meedoen tot nu toe, en dat heeft (denken wij) een reden: het zoeken van het plaatje. Forgive us if we're wrong.. Omdat wij toch veel tijd (en geld) hebben besteed om een leuke winactie voor jullie te organiseren hebben we besloten de regels een beetje aan te passen. Lees verder voor de nieuwe regels.

Mijn drie nieuwe aanwinsten.

Ik heb de liefste opa van de wereld: hij weet dat ik heel veel van fotografie hou, en daarom heeft hij drie oude camera's van mijn oma en hemzelf voor me meegenomen. Ik ben gek op oude camera's (ik had er voorheen al twee) en natúúrlijk ben ik hier dan heel blij mee! Het zijn allemaal Agfa's. Ik had eerder nog nooit van dat merk gehoord, maar papa vertelde dat dat vroeg een van de 'het' merken was. Ik heb ze stuk voor stuk even voor jullie op de foto gezet!

Agfa Isolette.


Dit is mijn favoriet van de drie. Het is een Agfa Isolette en het is een ´blaasbalgcamera´. Tenminste, volgens mij heet het zo. Ik kon er niet zo veel informatie over vinden, maar ik weet wel dat hij werd gemaakt in de jaren '60.

11/06/2011

Personal Stuff

Het is weer tijd voor een Persoonlijke Update. Iets later dan normaal vandaag, want de drukke tijden zijn weer begonnen: Toetsweek. De laatste tijd iets minder blogjes, waarvoor een berg redenen zijn. Lees verder voor een life update, met gelukkig niet alleen maar gezeur.

11/05/2011

LE Essence | Circus Circus

Als ik aan het circus denk, denk ik aan paarden, olifanten, clowns en suikerspinnen. Essence dacht er ook over na, en kwam zo met de LE 'Circus Circus'. Een collectie waar ik weer erg naar uitkijk. Nog een maandje wachten, want in december ligt hij in de winkels.


11/04/2011

Essence My Skin | Intensive Caring Cream

Nog niet meegedaan met de winactie? Doe mee! 

Een droge huid is iets waar ik bijna altijd last van heb. In de herfst is het vaak nog erger, en dan krijg ik ook lelijke velletjes op mijn gezicht. Van Essence My Skin producten had ik al heel wat goeds gehoord, dus nam ik deze crème in een koopbui mee naar huis. 

11/03/2011

Picture moments #9 | Bellen & Beekbergen


Het is al bijna een maand geleden dat ik een Picture Moments heb gedaan. Juist nu mijn favoriete seizoen aangebroken is, had ik iets minder zin om te gaan fotograferen. Echt niet leuk als je zo'n dip hebt!

Maar toch, ergens eind september had ik mezelf naar buiten gesleept om toch nog een laatste 'zomershoot' te doen met mezelf. Dat was de eerste keer dat ik in mijn eentje naar buiten ging met statief. Toch wel eng hoor. En genant, als er een wandelaar + hond aankomt en die dan een meisje van zichzelf foto's ziet maken. Maar hé, ik heb het overleefd. En deze foto's zijn eruit gekomen.

Flying Bokeh Bubbles.

nRelate Posts and Homepage