1/07/2012

Catrice Nymphelia

We hebben al een paar mindere LE's gehad de laatste paar maanden, maar nu komt Catrice wel met een hele mooie! Deze nieuwe collectie die in februari uit zal komen heet Nymphelia, en is geïnspireerd op de internationale catwalks waar sterke, maar elegante modellen te zien zijn. Deze collectie bevat vooral kleuren die je in het bos tegen zou kunnen komen: groen-, oranje-, rood- en nude-tinten.

Catr. Intensif'eye Wet&Dry Sha...

040 Have You Seen Alice? // 020 Charly's Chocolate Factory


Intensif’eye Wet&Dry Shadow
Vol vreugde en kleur, levendig! De gemarmerde Baked Eye Shadows bieden elk een combinatie van drie kleuren voor een heldere en multi-dimensionale look. De interactie van de bruin- en groentinten zorgt voor een prachtige sprookjesachtige look met een krachtige touch. De Intensif'eye Wet&Dry Shadows kunnen droog of vochtig aangebracht worden. Droog creëren de oogschaduwen subtiele effecten en vochtig geven ze een intensere kleur en een krachtig effect. 
Consumentenadviesprijs: € 3,79

Catr. Ultimate Nail Lacquer 83... Catr. Ultimate Nail Lacquer 69... Catr. Ultimate Nail Lacquer 71... Catr. Ultimate Nail Lacquer 67...
Salmon & Garfunkel // Fred Said Red // Dulce & Havanna // It's Rambo No. 5 // Be Pool

Ultimate Nail Lacquer
Ultiem langhoudende textuur, ultieme dekking, ultieme glans. De nagellaktinten van Nymphelia zijn geïnspireerd door de kleuren van de natuur en de mystiek van nimfen: warme tinten, als fel rood, bruin en mosgroen worden aangevuld met fascinerend diepgroen dat doet denken aan een mysterieuze waterpoel. Deze rijke kleuren zorgen voor een mooi contrast met elegante, zachte nudetinten. Dankzij het extra brede kwastje, kan de nagellak met slechts één streek nauwkeurig worden aangebracht.Consumentenadviesprijs: € 2,49


 
050 Love, Peas & Harmony


Smokey Eyes Set

Mysterieus, smokey, vol effecten: de nieuwe mystieke, lichte smokey eyes set biedt ultieme garantie voor een mystieke en expressieve look. Met vier optimaal op elkaar afgestemde groentinten en de professionele dubbele applicator met een spons voor de oogschaduw en een kwastje voor de eyeliner. Zo creëer je een natuurlijke en sensuele oogmake-up voor elke gelegenheid!

Consumentenadviesprijs: € 4,49C01 Dancing Nymph 


Unbeleaf‘able Blush


De gemarmerde Baked Powder Blush geeft de huid een natuurlijke en frisse uitstraling dankzij de combinatie van drie warme tinten - rood, oranje en nude. Het resultaat: een frisse en stralende teint alsof je zojuist in de ochtenddauw op blote voeten in een ongerept bos hebt gedanst. Zo mooi en adembenemend… 

Consumentenadviesprijs: € 4,49


Lashes to Kill Mascara Black-Green Eye-Opening Effect Mascara
Pure verleiding met een nimf-achtige uitstraling. Adembenemend volume, sensationele lengte en een unieke krul zijn gegarandeerd. CATRICE Lashes to Kill Mascara in onpeilbaar diep zwart-groen is het ultieme wapen voor betoverende ogen die de verleidingskunst van de nimfen beheersen! De meest populaire mascara van CATRICE in een limited kleur. Verkrijgbaar in C01 Black-Green.

Consumentenadviesprijs: € 3,99

Eye Liner Pen


Bergen, mossen en weiden - de bijna zwarte eyeliner pen is geïnspireerd op het groen uit de natuur. De mysterieus groene kleur zorgt voor onweerstaanbare en mystieke momenten! De vilten tip zorgt voor een ideale kleurverdeling en een precies accent dat urenlang mooi blijft zonder te vlekken. In combinatie met de Nymphelia Lashes to Kill Mascara in zwart-groen krijgt elke vrouw de ogen waarvan zij droomt! verkrijgbaar in in 060 Black Green.
Consumentenadviesprijs: € 2,99

Nymph's Glow // Blossom // Spring Kiss


Lip Colour Cream

Verbluffende glanseffecten voor de lippen: Lip Colour Cream in drie sensuele kleuren geeft lippen een prachtige, natuurlijke glans. Dankzij de aangename romige textuur, verwennen ze lippen en zorgen ze voor een oogverblinde look. Zacht en vriendelijk als mos en zoveel meer dan kleur en verzorging... 

Consumentenadviesprijs: € 3,79


Lashes to Mystify
De expressieve Lashes to Mystify maakt ogen extra sensueel. Geïnspireerd door de natuur, geven ze elke vrouw iets unieks en mystieks. In combinatie met de diepe kleuren van de Smokey Eyes Set en eyeliner in mysterieus groen is dit een perfecte aanvulling op de oogmake-up van sterke, elegante vrouwen.

Consumentenadviesprijs: € 3,99


Het pronkstuk van deze collectie vind ik zeker de nepwimpers. Zeg nou zelf, zijn ze niet prachtig? Ik denk dat ik deze sowieso zou aanschaffen. Wat zouden jullie kopen?

(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage