1/03/2012

Catrice | Ultimate Shine lipstick 'Corallicious Pink'

Eerst was ik nooit zo van de lipstick, tot ik een keer een gratis variant kreeg bij mijn kapper. Sinds die tijd heb ik er toch een paar gekocht, waaronder deze. De kleur sprak me erg aan, omdat hij niet erg overdreven is, maar zeker niet onzichtbaar. Benieuwd? Kijk dan verder.


Made with Papa's Canon 1000D 

De verpakking van de lipstick vind ik leuk! Hij is heel simpel, maar door het glimmende omhulsel krijg ik toch een chique gevoel bij de lipstick. De naam 'Corallicious Pink' vind ik goed bij de lipstick passen. Wat een mooie koraal kleur! Toch viel de lipstick iets bruiner uit dan ik verwacht had. Maar hij blijft mooi.


Hierboven zie je hem op mijn lippen. I like! Over de kleur en  verpakking van de lipstick  ben ik dan ook zeker te spreken. Toch is de kwaliteit niet helemaal wat ik gehoopt had. Zoals je hierboven ziet trekt de lipstick best wel in mijn lijntjes. Hij dekt wel prima, dus dat is weer een pluspunt. De lipstick is lekker creamy, wat opzich fijn is, maar deze is haast zo creamy dat hij een beetje indeukt als ik hem op heb gebracht. De houdbaarheid is vrij goed. De kleur blijft wel iets langer zichtbaar dan een drankje. 

Al met al een leuke toevoeging aan mijn nog kleine lippenstash. Ik blijf lekker doorkopen, want door het 'ontdekken' van de lipstick is mijn make-up ook iets gevarieerder. 

En, wat vind jij ervan? 

Liefs, Marjolein 
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage