1/29/2012

Favoriete Films à la Moment

Films kijken is één van mijn grote hobby's. Een filmpje huren en met een bak ijs op de bank zitten doe ik graag. Vaak spreken Floor en ik af om een leuke film te kijken, en dat is altijd een groot spektakel op gebied van eten. Na die avond ben ik drie kilo dikker doordat we heel wat ijs, chips en zoetigheid naar binnen werken. Ook kijk ik af en toe films op www.nufilmkijken.nl, en sinds gister hebben we opname mogelijkheid, dus dan hoef ik geen leuke films op commerciële zenders te missen (want: meer reclame dan film). Maar wat zijn eigenlijk mijn favoriete films op dit moment? Meestal zijn mijn favoriete films films die ik kortgeleden heb gekeken.

Als eerste 'Friends with benefits'. Ik hou erg van films waar je niet veel bij hoeft na te denken, gewoon lekker no-nonsens, en daar vallen romantische komedies zeker ook onder. Ik keek afgelopen week deze film, en het werd meteen een favoriet van me. De spelers zijn ook zo goed, en bovendien speelt het zich af in mijn wanna-go-city New York. 

Vorige week keek ik samen met Floor 'Red Riding Hood', die hoog op onze watchlist stond. En wow, dat hebben we geweten. SPANNEND dat hij is! Deze film gaat over Valerie, die moet kiezen tussen twee mannen: Peter en Henry. Ze wonen in een middeleeuws dorpje, die steed wordt aangevallen door een weerwolf. De hele film lang is de vraag wie de weerwolf is. Wow, goede film! 


Ik weet het, ik weet het. Deze film kan eigenlijk helemaal niet, en ik heb hem ook al minstens 10 keer gekeken. Maar '17 Again' blijft leuk. 

Deze film keek ik ook met Floor, in de bioscoop. De film 'I Don't know how she does it' gaat over een overwerkte moeder die het druk heeft met haar kinderen en een goede baan heeft. Ik heb me rotgelachen tijdens deze film. Ja, aanrader.


'Nova Zembla' heb ik ook in de bioscoop gezien. Van te voren leek het me eigenlijk niet zo'n leuke film, maar dat was ie wel! Hij gaat over de ontdekkingsreis naar Indië, en het is echt wel spannend. Ik kon me goed indenken in de personen. En bovendien spelen er goede mensen in. Naast Doutzen Kroes speelt er ook onze plaatselijke held Semmy Schilt in. Dat was natuurlijk ook een reden om hem te kijken.

Tell me, wat zijn jouw favoriete films? 


Liefs, Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage