1/30/2012

Korte update | Layout & Nieuwe Rubriek

Misschien is het jullie al opgevallen, of zien jullie het nu jullie dit postje lezen: Sweethippos heeft weer een nieuwe layout. Rond midden december hebben we de layout ook al geupdate, maar nu werd het weer tijd voor een iets frissere layout. Zoals jullie zien is er aan het kleurthema niet veel veranderd; hier waren we nog tevreden mee. Toch is de achtergrond wel veranderd (van hout naar een barokprint) en het lettertype van de berichtkoppen is ook weer veranderd naar een speelser font. Maar de grootste verandering is natuurlijk de header! Hij is wel in dezelfde stijl gebleven, maar met wat andere elementen erin.

Wat vinden jullie ervan? Vond je de vorige leuker of vind je het een verbetering?

Verder willen Marjolein en ik nog iets meededelen. Zoals jullie misschien wel weten is woensdag onze 'blogvrije dag'. We hebben het nou eenmaal druk met school en helaas komt een post schrijven op dinsdag ons allebei niet zo goed uit vanwege late schooltijden.
Toch vinden we het altijd heel jammer dat er niks online komt, en daarom willen we toch iets kleins introduceren: een soort discussie op woensdag. Wij leggen jullie een stelling of vraag voor waar wij zelf ook onze mening over geven, en daarna zijn jullie aan de beurt! Het kost niet veel tijd en daarom is het voor de woensdag perfect.

We hopen dat jullie het een goed idee vinden en vanaf 
nu zien jullie dus ook een post van ons op woensdag!

Liefs, Floor
(sweethippos@hotmail.com)

PS: Helaas heeft Marjolein morgen (dinsdag) geen tijd om te werken aan een post 
en komt er morgen dus even niks online (lekker ironisch hè?).

nRelate Posts and Homepage