1/28/2012

Shoplog | Action & Kruidvat

Jezelf belonen na de toetsweek mag zeker; en hoe zit dat met belonen tíjdens de toetsweek? Ook al was het niet de bedoeling, ik ging toch na mijn toets maatschappijwetenschappen van dinsdag toch even het dorp in. Hoewel ik eigenlijk mijn geld moet sparen (voor o.a. flink inslaan bij USfoodz!) gaf ik toch wat euro's uit aan salespulletjes én... een stijltang!


Ik wilde al een tijdje een stijltang, gewoon om eens te proberen hoe stijl haar me stond. Zo lang ik me al kan herinneren loop ik met krullen rond, en ik vond het dus eens tijd voor iets anders! Het resultaat krijgen jullie natuurlijk binnenkort te zien. Ik kocht de stijltang (welke je overigens ook als krultang kan gebruiken) bij de Action voor €7,79.

Ik had al eens van die plasticke, doorzichtige bakjes gezien op blogs en kon me herinneren dat die van de Action kwamen. En heel lang hebben ze die niet bij onze Action gehad, maar nu zag ik de bakjes ineens weer staan! Ik zocht er één omdat ik nog een handig every day-bakje nodig had, en deze leek me daar perfect voor. Er past niet veel in, maar dat hoeft ook niet aangezien ik niet super veel make-up gebruikt. Dit leuke bakje kostte maar €2,59.


Tot slot hopte ik nog even bij de Kruidvat langs, in de hoop een paar leuke sale-acties te zien bij Essence en Catrice. Bij Essence vond ik helaas niets bijzonders (gebeurd ook niet vaak meer de laatste tijd...) maar bij Catrice zag ik deze twee hele leuke lakjes staan, allebei met 50% korting (dus €1,25 per stuk). Ik had nog een witte basislak nodig om lekker mee te kunnen nailarten, en Snow Motion! leek daar perfect voor. Als tweede lakje nam ik ook I Wear My Sunglasses At Night, een zwarte basis met heel veel kleuren glitter, mee. Deze heb ik aan Marjolein gegeven voor haar verjaardag, maar zelf was ik er ook wel heel benieuwd naar. Ik ga helaas geen swatches meer plaatsten aangezien deze kleurtjes uit het assortiment gaan.

Klein shoplogje, maar wel met hele leuke dingen erin. Jullie kunnen nog een aantal artikelen verwachten aan de hand van deze spullen, dus stay in touch! 


Liefs, Floor
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage