2/18/2012

3 Lentelooks - geïnspireerd op LookBookers!

Ik krijg al de lentekriebels. Het zou eigenlijk nog even moeten duren aangezien het nog maar februari is, maar toch verlang ik naar het lentezonnetje,  de bloemen, de fluitende vogeltjes... en vooral ook weer kleur! Nou ben ik geen fashionexpert, maar ik vind het wel heel leuk om kleding te shoppen en verschillende dingen te proberen.
In dit artikel heb ik drie lentelooks samengesteld, geïnspireerd op de lente-outfits van Lookbookers.

1. First Day of Spring

Dit is een festival-achtige look door Thilda M. Deze outfit bevat nog niet zoveel kleur, maar ik vond deze erg tof door het nonchalante witte blouseje met daaronder de jumpsuit. Ook de tas vind ik supergaaf: zo eentje wil ik er nog wel hebben. 
2. Colour in San Fransisco

Deze outfit roept echt KLEUR! Hij is nog wel wat frisjes voor de lente, maar met een panty is dat zo opgelost. Ik denk dat ik deze outfit toch iets te gewaagd voor mezelf vind, maar als jij wel van een beetje colour blocking houdt dan zit jij met deze outfit vast goed. Nicole W. in ieder geval wel!

3. Playing with Pastels

Ook pastelkleuren zijn erg lente-achtig, en iets minder gedurfd. Deze pastelkleuren die Kryz U. draagt doen me echt denken aan de lente! De outfit is erg vrouwelijk door de mooie lange oorbellen, maar toch ook wel een beetje stoer door de shorts. 

Welke outfit zou jij dragen in de lente?

Liefs, Floor
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage