2/10/2012

Sorry & Personal update

Toen ik gisteravond lag te draaien in bed bedacht ik me ineens dat ik helemaal geen artikel had geschreven voor vandaag. Ik schrok me kapot, want ik ben het gewoon helemaal vergeten. Ik schaam me kapot! Ik ben het vergeten, omdat ik gister veel te druk was met van alles en nog wat, maar dat is natuurlijk geen goed excuus. Ik blog wel vaker niet, maar dan is het omdat ik geen tijd heb, of omdat ik niks weet. Maar het gewoonweg vergéten, dat is me nog nooit gebeurd. Vandaag dus geen bijzonder artikel.

Wel heb ik een nieuwtje, en dat is dat ik over een week al mijn Canon EOS 1100 D ga kopen. JA! Ook ik ben dan in het bezit van een spiegelreflex, en deze camera is natuurlijk veel beter dan mijn Samsung compact camera. Ik had niet verwacht dat het al zo snel zou kunnen, maar aangezien ik deze week onverwacht mijn personeelskorting op mijn rekening gestort kreeg, ben ik er al bijna.Ik ga dus vanaf volgende week betere blogfoto’s maken, en ook kan ik dan filmen. Jullie moeten er dus binnenkort ook aan geloven om filmpjes van mij te zien. Als jullie ideeën of dingen hebben die jullie graag in een filmpje willen zien, hoor ik dat graag. Ik hoor het trouwens überhaupt graag  als jullie leuke dingen weten voor een blogartikel, of ergens graag een review over willen zien. Op dit moment ben ik namelijk een beetje inspiratieloos. Wel krijgen jullie binnenkort swatches van China Glaze ‘Ruby Pumps’, want die heb ik gekocht bij een blogsale. En ik kan jullie vertellen, die is erg mooi. Ook hebben Floor en ik testmateriaal van Trind gekregen, en ook dat zien jullie binnenkort verschijnen.

En dan nog één dingetje: Ik heb een goede toetsweek gehad. Ik heb allemaal goede cijfers, op Engels en maatschappijleer na. Maatschappijleer ga ik herkansen, dus dan heb ik waarschijnlijk nog maar één onvoldoende. Dat gaan Floor en ik vieren met een bestelling bij USfoodz.

Dat was even een korte update, die ik schrijf op school. In mijn eerste tussenuur, want ik heb er elke vrijdag twee. En daarna is het weekend! Gaan jullie nog iets leuks doen?
Liefs, Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage