2/03/2012

Swatches | Catrice Marilyn & Me

Rode nagellak, Me likes. Vooral in de zomer met gebruinde zomer draag ik vaak rood. Toch is rood niet altijd mooi, en wil ik iets extra's: Een glittertje of een shimmer. Dit lakje van Catrice is een soort van dupe van China Glaze 'Ruby Pumps' (die krijg ik binnenkort ook, yay!) maar dan iets minder glitters.


Met Catrice nagellak kan ik het niet altijd goed vinden. Het blijft soms goed zitten, en soms kan ik het in één keer van mijn nagels aftrekken. Toch val ik elke keer weer op de goedkope lakjes met mooie kleurtjes.

Op de foto zie je de glitters bijna niet, wat wel een teken is dat er bijna geen glitters inzitten, te weinig vind ik in elk geval. Toch blijft deze pretty!

De lak dekt in twee keer zo goed als goed. Toch zie ik nog héél vaag mijn witte randjes door de lak heen. Dat vind ik wel een beetje jammer.

Meer heb ik er eigenlijk niet over te zeggen, omdat de meeste van jullie wel bekend zullen zijn met Catrice lakjes, en ik ook al meerdere keren een review heb geschreven over eentje van dit merk.

Liefs, Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage