3/26/2012

FOTD | Rock those Lips!


Vandaag heb ik een FOTD voor jullie! Ik maak niet vaak FOTD's omdat ik me vaak hetzelfde opmaak, maar dit keer deed ik eens iets heel anders. Pas geleden had ik een knalroze lipstick van Yves Rocher gevonden in mijn 'gebruik-ik-niet-bakje' en kwam erachter dat de kleur eigenlijk wel heel erg tof was! Om de kleur aan jullie te showen maakte ik deze look, die ik tot Rock those Lips heb gedoopt. De lippen zijn tenslotte hetgene wat opvalt!

De lipstick, die overigens Rose Fuchsia heet, is al erg oud. Hij stamt nog uit de periode waarin ik net met make-up begon. Toen droeg ik zo'n lipstick natuurlijk nooit, maar nu lipstick mijn favoriete product is vond ik het geen kwaad kunnen. En kijk eens: de kleur is eigenlijk heel gaaf! Ik bestempelde Yves Rocher altijd als een oude wijven merk, maar dat is eigenlijk niet terecht. Want zeg nou zelf, zo'n kleur is toch hartstikke zomers?

Verder heb ik de look vrij rustig gehouden (zoals altijd eigenlijk, hihi). Ik wilde de nadruk natuurlijk leggen op de lipstick! Mijn oude vertrouwde Sleek Storm palette hielp me uit de brand, samen met mijn holy grail mascara van Teeez! Ik heb trouwens op deze foto's nogal grote kringen onder mijn ogen, omdat ik de avond ervoor niet zoveel slaap had gehad ;)


Alle gebruikte producten:
Sleek Storm palette (matte huidskleur, matte donkerbruine kleur en highlighter)
Teeez! mascara
MAX zwart oogpotlood (tightline en waterlijn)
Hema oogschaduwbasis
Catrice Light Reflecting concealer
Yves Rocher lipstick in Rose Fuchsia

Dragen jullie wel eens felle lipstick of houden jullie het toch liever bij een nude kleurtje?

Liefs, Floor
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage