3/15/2012

Mijn Catrice Stash!


Ik geef toe: ik heb geen 'beautybloggers-stash'. Ik heb niet tientallen oogpotloden, mascara's, oogschaduws of blushes (ik heb er zelfs maar één!). Toch vind ik het altijd erg leuk om andersmans stashes te zien, en ik hoopte dat jullie dat ook leuk vinden! Ik heb besloten mijn stash 'in stukjes te knippen', zodat ik niet in één keer klaar ben maar er iets langer over doe om mijn hele stash te laten zien (en hem hopelijk iets groter te laten lijken, hihi). Nou, daar gaan we dan. Ik begin met mijn Catrice stash!

Eigenlijk best wel gek: ik ben helemaal fan van Catrice, maar ik heb eerlijk gezegd erg weinig van dit fijne merk! Zonde, wat de lipproducten vind ik stuk voor stuk erg mooi. Ik heb twee lipsticks en één lipgloss van Catrice.

Noisette Cocktail - Maroon - Bare Neccessity

Ook van de oogproducten heb ik niet zo veel. De twee oogschaduws zijn vrij nieuw, maar de mascara heb ik ondertussen al een hele tijd! Ik kan het alleen niet over mijn hart verkrijgen om hem weg te doen...


Help! I'm Stranded - Allround Mascara - I Love Champagne

Dan komen we nu aan bij de gezichtsproducten. De enige dingen die ik heb zijn een super shiny highlighter en een concealer! De highlighter is erg glitterig, very pretty!

Illuminating Powder (Urban Baroque LE) - Light Reflecting concealer

Als laatste laat ik mijn nagellakjes die ik van Catrice heb zien. Dit zijn er al een stuk meer! Ik heb ze ingedeeld op kleur.


Sir! Yes, Sir! - Absolutely Chinchilly! - Be My Millionaire - From Dusk To Dawn - Lost in Mud


I Wear Sunglasses At Night - Poison Me, Poison You - Purplelized - Lucky in Lilac

I Sea You! - Up in the Air - Blue's Brother - London's Weather Forecast

Run, Forest, Run! - Snow Motion! - Biscuits & Cupcakes (Urban Baroque LE) - Big Spender Wanted - Bloody Mary to Go

Ik ben vooral heel erg blij met mijn highlighter en lipsticks! Wat zijn jouw favo Catrice producten?

Liefs, Floor
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage