4/24/2012

If I had a lot of money

Geld maakt niet gelukkig, beweren veel mensen. Toch denk ik dat geld soms wél gelukkig maakt. Als je op straat leeft in de kou, zonder eten en zonder een dak boven je hoofd: Ben je dan gelukkig? Misschien wel, maar ik zou er totaal ongelukkig van worden. Ik heb zo mijn dromen, en vandaag ga ik jullie laten zien wat ik zou doen als ik rijk zou zijn.

Kakkap_c3_a4_c3_a4_large
Laptop
Oké, het is misschien een beetje vreemd dat ik als eerste een laptop ga kopen. Maar ook weer niet, want ik wil nou eenmaal al een hele tijd een laptop. Het sparen lukt me niet zo goed, want ik koop veel te veel kleding. En als ik dan toch veel geld heb, koop ik ook direct een Macbook Pro. 

Shoppen
Nog een cliché, maar ik ga direct naar de stad om bulten veel kleding te kopen. Nieuwe schoenen, broeken, shirts, make-up en truien. Alles. 

Goede doel sponsoren
Ik zou ook geld geven aan een goed doel zoals Kika. Ik vind dat kinderen die aan kanker leiden goed behandeld moeten kunnen worden, en met mijn geld moet dat dan lukken. 

Wereldreis
Ik zou direct mijn koffers pakken en een reis om de wereld maken. Ik wil heel graag naar Afrika, New York, Scandinavië, en landen zoals China en Japan. Hier zou ik wel even over doen, en als ik terug kwam zou ik gewoon gaan werken. 

Eigen tijdschrift oprichten
Tumblr_m29t7us1gt1qf4k86o1_500_largeZonder veel geld is het een hele grote stap, omdat je dan veel geld moet lenen. Maar als ik veel geld zou hebben zou ik dan geen problemen hebben. Ik zou wat leuke redacteuren bij elkaar zoeken en een eigen lifestyle tijdschrift oprichten. Een beetje mode, make-up en wat diepzinnigere onderwerpen. Het is echt een hele grote droom van mij om ooit een eigen tijdschrift te hebben. Ik hoop dat het op een dag gaat lukken, of dat ik in ieder geval bij een leuk tijdschrift of krant werk. 

Huis
Ik wil zo'n huis als je hieronder ziet. In de bossen, maar wel met veel licht. Met een zwembad. Met veel ramen zodat het altijd licht is in huis, en met veel kamers. En een hele mooie tuin.

Tumblr_m2qq2d2smj1qfm5z5o1_500_large

Dat waren ongeveer de dingen die ik zou gaan doen met veel geld. Naast dingen die je kunt kopen, wil ik ook gewoon gelukkig zijn, verliefd worden en kinderen krijgen. Maar dat komt allemaal later.

Wat zou jij doen als je veel geld had? 


(info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage