6/05/2012

Favorieten van de maand mei

Het is alweer een weekje juni. De maand die zo zonnig hoort te zijn, maar dat totaal niet is. Mei vond ik een hele leuke, warme, mooie maand. Deze maand heb ik ook weer wat nieuwe favorieten ontdekt. Kijk mee.

Hierboven zie je mijn meest favoriete ontdekking van deze maand. Ik kocht dit heerlijke Puma geurtje voor een schattig prijsje van €5 in Bremen. In de DM in Duitsland zijn alle geuren en make-up producten veel goedkoper heb ik ontdekt. Ik gebruik dit geurtje bijna iedere dag. Hij heeft een heerlijk zomers, maar niet te sterk geurtje. 

Alweer een geur. Dit keer de 'Linen dry' deodorant van Rexona. Toen ik aan een nieuwe deodorant toe was nam ik deze mee, en ik vind hem heerlijk. Je kent vast het probleem wel: halverwege de dag wil je bijspuiten met deodorant, en loopt vervolgens met natte plekken van de deodorant rond. Niet cool. Deze deo heeft dat niet, het heeft een droge substantie. Het geurtje is natuurlijk ook belangrijk, maar ook die is lekker. 

Oogpotlood gebruik ik iedere dag. Deze zwarte Kohl Potlood van Catrice vind ik erg fijn. Hij is lekker zwart, en ook makkelijk uit te vegen.

De lipstick die ik overgenomen heb van Josephine heb ik deze maand veel gebruikt. Een review + de swatches kun je hier vinden. 

Beetje een gekke favoriet van de maand, aangezien ik dit toestel al bijna een jaar heb. Eigenlijk nog vrijwel zonder problemen, ook al is het een LG. Ik ben hem de afgelopen maand steeds meer en meer gaan gebruiken, en ook waardeer ik hem nu helemaal. 


En als afsluiter dit leuke en geweldig vrolijke liedje: 'Salamander' van Will and the people. Een band waar ik sowieso helemaal verslaafd aan ben. 

Liefs, Marjolein
(info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage