6/15/2012

Laatst gekeken films.

Ik hou heel erg van films. Lekker op de bank met een bak 'Cookies in love' ijs van de Albert Heijn, een vriendin en een goede film. Ik kijk veel te weinig films, om precies te zijn: in 2012 nog maar 16. Toch geniet ik er elke keer heel erg van, en naar mate het meer richting de vakantie gaat en ik dus meer tijd heb, kijk ik ook meer films. Vandaag laat ik jullie zien welke films ik de afgelopen tijd heb gezien.

500 days of summer: Deze film was afgelopen week op tv, en omdat ik al veel goeds over gehoord had besloot ik hem lekker te gaan kijken. Sinds we thuis een opneemfunctie hebben kijk ik meer films, omdat ik dan niet hoef op te blijven tot de film is afgelopen, en bovendien lekker de reclames kan doorspoelen. Deze film vond ik leuk, maar ik vond hem niet heel diepzinnig. Kortom: ik had er meer van verwacht, maar het was zeker niet vervelend om te kijken.


Razend: De films van Carry Slee vind ik altijd erg goed. De boeken heb ik vroeger gelezen. Laatst keek ik deze film met mijn nicht, en ik vond hem erg leuk! De verhalen van de films zijn altijd heel 'herkenbaar' omdat het situaties uit het dagelijks leven zijn. Razend gaat over een jongen die mishandeld wordt door zijn vader, wat uiteindelijk helemaal uit de hand loopt, en dan weer goed komt. Deze film vond ik op sommige stukjes zó zielig, dat ik bijna moest huilen.


Dear John: Dit was echt de zoveelste keer dat ik deze film zag, maar ik heb hem nou eenmaal op dvd, waardoor ik hem sneller kijk. Ik blijf hem mooi en zielig vinden, dus is het altijd weer genieten bij deze film.


I don't know how she does it: Een beetje een oudere vrouwen film, maar wel een leuke film. Deze had ik ook al in de bioscoop gezien met Floor, toen vond ik hem leuker dan de tweede keer dat ik deze film zag. Hij gaat over een vrouw, die een drukke baan heeft én heel veel aandacht aan haar kinderen wil besteden. Druk druk druk dus. Sommige stukjes zijn wel hilarisch, andere stukjes konden me niet erg boeien. Al met al een prima film.


The Hangover 2: Bij deze film heb ik zó hard gelachen, niet te geloven. Ik kan komedies heel erg waarderen. Het was sowieso al erg droog, deze film keken we met 3 Spaanse meisjes en een jongen tijdens de uitwisseling. We hadden de film in het Spaans ingesteld, met Nederlandse ondertiteling. Alleen dat al was een reden tot lol. Gewoon het hele verhaal is zó droog dat het leuk is.


Julie & Julia: Julie houdt ontzettend van koken. Haar grote voorbeeld is Julia Child. Julie start een kook-challenge, waarbij ze een bepaald aantal recepten moet maken binnen een jaar. Dit levert veel stress, maar wel een lekker effect op. Ik vind het een hele mooie en meelevende film.

Dit waren de films die ik de afgelopen maanden heb gezien, ik weet het, erg weinig. Ik ga proberen er meer tijd voor vrij te maken, want films kijken is gewoon er leuk en relaxed.

Wat is jouw favoriete film?

(info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage