7/25/2012

de FotoBattle's - wie maakte welke foto's + winnaars



Welkom lieve meiden, bij de allerlaatste post over de FotoBattle. De laatste ronde 'Wonder' is inmiddels achter de rug, en we moeten natuurlijk nog de winnaar bekend maken van deze ronde. In het begin ging het nog vrij gelijk op, maar later bleek dat Floor deze laatste ronde zou winnen. Laura werd dit keer weer tweede, en Marjolein werd derde. Dat betekent dat Floor twee rondes gewonnen heeft, Laura één, en Marjolein helaas geen. Maar wie heeft nou welke foto gemaakt? En welke foto's hebben nou steeds gewonnen? Dat lees je in deze recap van de FotoBattle!

Foto's van Laura






Hierboven zie je alle foto's die Laura heeft gemaakt. Met de eerste foto werd zij tweede, met de tweede foto eerste en met de laatste foto weer tweede. Een hele goede score! Laura's foto's waren te herkennen aan haar prachtige modellen / vriendinnen die ze keer op keer fotografeerde.

Foto's van Marjolein












Marjolein's foto's waren een stuk lastiger te herkennen. Ze heeft veel verschillende kanten van zichzelf laten zien! Helaas heeft ze geen enkele ronde gewonnen, maar ze heeft zeker haar best gedaan om een goede foto te maken, wat toch heel goed gelukt is!

Foto's van Floor




Jullie zagen het meteen al: 'Die foto heeft Floor gemaakt, want ze staat er zelf op!' Ja, jullie hadden gelijk. Met gebrek aan modellen moet je het zelf maar uitzoeken! Blijkbaar heeft het wel goed uitgepakt: Floor won maar liefst twee rondes: de eerste en de laatste. Maar in de tweede ronde wonnen Marjolein en Laura keihard van haar!

Dit was het dan: de FotoBattle is officieel voorbij. Wat vond jij ervan?







 (info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage